LEDIG

Minns inte senast jag var ledig 3,5 dagar tillsammans. Inleder gårdagen med att  vara urtrist och somna ifrån Andreas. Ni skulle ha sett mina ögon!! Såg ut som de tillhörde en knarkare eller uteliggare och inte mig. Aldrig sett dem så röda om jag inte fått slag över dem.. Sjukt. Så insåg att det var nog kroppens signal till mig att nu får det vara nog, pressa inte dig själv mer Katta.

Konstigt att låtar kan bli bra med tiden tycker jag! Jag HATADE bokstavligen Mary J Blige feat U2 med One när den kom. Hemsk tyckte jag att den var! Nu finns den på min spotifylista. Är det inte bra märkligt? Anledningen att den hamnade där var att jag läste igenom texten och jag faller ju ofta för texter och inte melodier, och det är ju faktiskt en stark och vacker text. Så kunde inte låta bli och ge den en chans till. Kanske hatade den innan mest för att den tjatades ut så och för att ALLA älskade den. Är lite rebell så, vill inte gilla eller se ut som alla andra. Vad gör en då speciell liksom? Vill inte ingå i den där grå massan med trista människor. Inga av mina vänner eller närstående tillhör direkt den gråa massan.

Nu ska jag vara ledig o NJUTA! blir rean idag med Andreas<3 Han sover ännu. Kan han behöva efter hans cpryck igår. Förlåt uttrycket men dampryck låter inte mkt bättre. Nåt fel var det på honom. Var redo o skjuta honom igår för jag var så trött, sen kommer han där o var UBERmysig först, för att sen övergå till att ligga bredvid mig och fnissa och böka. (förresten tyckte han det ordet var roligt för han tyckte det lät som en blandning mellan böga och göka!) Är det detta jag måste gå igenom för jag råkade falla för en yngre förmåga (han är 3 år yngre än jag)

Blir Nybro med Andreas på nyår. Idag ska jag försöka hitta dressen som jag vill ha. Ska kolla Cassels på modehuset! Bara det att den storleken jag har går fort och försvinner fort. I värsta fall får jag ta nåt jag har i gaderoben. Men det är inte kul.


I värsta fall får jag väl ha detta på nyår. Men ha redan burit det på en utekväll...:(

Lyckligt lottad

Jag ha världens bästa pojkvän. Klts jävla trafik kan man ju inte lita på, de kan ju skita i att plocka upp en på hållplatser nu till och med. Men jag ska inte ge mej, ska ge dem en känga via tidningarna. IDIOTER. Som tur är rer min pojkvän upp det hela genom att köra mig till Kalmar.

Ha jag aldrig sagt det innan så säger jag det iaf nu! Jag ÄLSKAR den killen. Han är fantastiskt. Åh även om jorden kanske går under 2012 så ha jag isf verkligen älskat. <3


Min min min min. Och jag tycker också att han är grymt söt. Liksom blir glad av o titta på honom om ens bara på bild. Kallas att vara kär tror jag. På onsdag ha vi varit ett par 4 månader! Min fina vackra Andreas!

Året 2010-årskrönikan kolla om du nämns!;)

Då var det dags igen. Jag delar upp det som jag brukar, månad för månad med de största mest händelserika händelserna i varje månad. Enjoy! Och ja det kommer bli ett långt inlägg men du kan ju själv välja månader där du borde nämnas kanske? (namn är svartmarkerade)

JANUARI:
De första 3 månaderna tillbringades på Irland, Cork på nytt. Kanske i hopp om att lyckan skulle finnas där på många vis då jag ansåg mig mist den här i mitt kära hemland. I slutet av Januari tog det slut med Bob Van Seters, vilket kanske var lika bra då han är allt förutom en gentleman (som han gärna själv hävdar). Jag flyttade in i ett hus med 3 killar som var hur trevliga som helst och hade bästa utsikten i hela staden. Dominick Street 28. Kommer alltid minnas den adressen. Började jobba på Starwood som bokningsförmedlare till hotellrum. Träffade Alistair och Giny, en Irländare och en holländare som kom att betyda mycket. Saknar dem (miss you guys!)
    

FEBRUARI:
Fortsatte och jobba på Irland och trivdes rätt bra med mitt jobb men inte med min chef. Pollacker ska ej få höga roller för de liksom tror de är allsmäktiga då. Stiger dem över huvudet. Började hänga mycket på Corks största gayclub Ruby's med Alistair. Hade en väldigt bra tid på många vis. Och började också falla för en viss Oliver Kucan. Började besöka ett snötäckt Malmö varannan helg ungefär.


MARS:
Romansen i Malmö flöt på så pass bra att vi snackade om att jag borde komma hem. På 200 mils avstånd är det svårt att få något att fungera. Jag avslutade min anställning på Starwood och hade en riktig brakfest helgen innan jag åkte hem till Sverige. Allt var fixat. Festen var en av de bästa jag upplevt. Förutom att en viss liten Abdel visade sig också ha känslor för mig. Vilket ledde  till en bra natt med en mysig sista hemgång. Väl hemma svarade aldrig Oliver i telefonen och hade väl fått kalla fötter av något slag. Romansen rann ut i sanden och jag bodde hos mina föräldrar. Arbetslös.

APRIL:
Prövar lyckan på nytt i Karlskrona hos Elina
och Telenor som arbetsplats. Träffar en Magnus via Ellie. Leder ingen vart mer än en god bekantskap men en som jag gärna kontaktar även idag. Utbildningen på Telenor var lång och fann en del trevliga människor jag önskar jag fått lära känna närmre. Jag tror de vet vilka de är utan att jag nämner dem. Dock hade jag där en period problem att släppa folk in på livet.

MAJ:
Ellie
få veta att hon fått jobb i Norge där hon bor i skrivande stund. Hela flytten firas med ytterligare en fest, som varade i dagarna tre med Camilla Andersson väldigt trevligt och mycket fylla. När Ellie hunnit vara borta max två veckor så får jag sparken från Telenor för att jag hade ett s.k osäkert beteende. Jag är en osäker tjej. Tror ju aldrig att vad jag är eller vem jag är räcker. Träffar också en Magnus Eriksson i Norrtälje. Tar mitt pick o pack och flyttar upp dit och börja jobba som säljare på vendator.

JUNI:
Fortsatt boende och jobb i Stockholm Centrum med Magnus. Blev dessutom styvmamma kort på försök och föll hårt för hans underbara lilla flicka. Sötare flinga får man leta efter. Midsommar kom nära. Välplanerad med en ålandskryssning på schemat. Efter att Magnus betett sig dumt mot en kompis som var skyldig pengar så uppstod bråk honom och mig emellan. Slutar med att vi säras hela båtresan och han väljer och stanna med kvinnan som han senare också bedrog mig med. Bråket fortsätter i land och innebär att jag får själv sitta i hans lägenhet i tre dagar och vänta på honom. Tredje dagen kommer han hem och säger att allt är över. Få då hjälp av vackra Linnea Kvisterud.  Hon hämtade mig 23:00 på natten och körde mig hem till sig så jag fick sova där. För nära honom ville jag inte vara han hade förstört en god bekantskap och krossat mitt hjärta för att sen byta kärlek till en gammal hagga. KUL. Min bror Kristofer ta dessutom sin student från VVS på världens bästa Lars Kaggskola.
 

JULI:
Månaden jag helst vill glömma. Fick flytta hem till Mamma och pappa igen och dela rum med lillasyster den minsta. Var på nytt arbetslös. Hamnade i en smärre depression och gjorde saker mot mig själv som jag kanske inte borde ha gjort. Dessutom som grädde på moset dök ingen upp när jag fyllde år. De enda som minns mig var min kära kortvarig sambo en vecka eller två, Magnus Wahlström som alltid kommer vara en av mina bästa vänner (Du vet att du är så sjukt älskad av mig vännen)  och Christopher Frosth.

AUGUSTI:
Den 5 augusti anställs jag som bemanningspoolsvikarie inom äldreomsorgen i ett tips från Christina Moberg. Att ge det en chans är nog det bästa jag nånsin gjort. Var först bara i hemtjänsten men breddade mig fort. Var ute ordentligt för första gången den sommaren med Elinor Metsjö. Vilket också ledde till att jag träffade världens bästa Amanda och hade en relativt trevlig kväll på Olearys. Helgen efter var inte lika mycket i partyns anda. Så med rastlös själ satte jag mig på en buss till Hanemåla för att se om man kunde finna en ny vän. Jag och denna vän. i det yngsta laget (19) hade snackat på nätet sen april, fann varandra på enkontak. Väl framme visade sig att denna killkompis som jag tänkt det skulle bli var hemskt trevlig och en liten charmpelle. Hans namn är bekant Andreas Eriksson. Den 29/8 så blev vi ett par efter flera timmars intensivt kyssande och många kramar. Min snubbe är en hejare på att kyssas!



SEPTEMBER:
Får på nytt upp kontakten med Joakim, en stjärna jag inte vill leva utan. Han får nys om en lägenhet i Borgholm men vill dela den med någon. Sagt och gjort så ställde jag upp på det då jag börjat få rätt mycket timmar på mitt jobb i poolen. Skrev kontrakt i slutet av september. Andreas blev 20 år och fick tillsvidaretjänst på hans jobb på bending group utanför Nybro.  Var också på min första kräftskiva med Antes vänner. Vilket jag hoppas inte var sista gången då det var mycket trevligt. Och hans vänner är grymt sköna på olika vis allihop.

OKTOBER:
Jag och Joakim flyttar ihop i lägenheten i Borgholm. Jobbar om varandra tyckte inte vi han ses nästan alls. Börjar träna på gym som en galning (nåt jag lagt ner och övergett till promenader till jobbet numera.) Så långt får jag min bästa lön som timvikarie. Var dock en del sjuk den månaden annars flöt allting på som det borde. Blev också utgång på Harrys i Kalmar med Joakim  vilket var halvlyckat då det livebandet den kvällen sög. Hade dock en mycket trevlig kväll och jag slog sönder mitt knä. Mamma och pappa beslutar sig att avliva Samba. Gråter för det än idag.


NOVEMBER:
Jag får fortsatt mer jobb i poolen och det börja kännas som att jag visst duger till något. Dessutom bodde jag med en av mina allra närmsta vänner. Jag får min kärlek att dra sig mot Öland även om det inte är sommar. Jag börjar söka annat boende då det jag och sambo fått var endast tillfälligt. En viss Toffe tjatar om att jag ska ta över hans etta i Köpingsvik. Men jag nekade då jag inte visste hur jag skulle kunna ha råd med två hyror.

DECEMBER:
Uppenbarligen står jag inte vid mina ord, för i skrivande stund sitter jag i Toffes lägenhet. Jag skaffade också ett sällskap en liten flicka till katt men visar sig nu att jag har allergi emot henne och att vi inte riktigt samarbetar alltid. Vilket smärtar mig. Jag och Andreas kilar fortfarande stadig ha haft lite struligt ett par dagar nu då vi inte riktigt kommit överens. Men det som inte dödar det härdar och det är hemskt sant. Förutom att jag måste göra mig av med katten för jag är hemskt sjuk i hennes närvaro, så är livet rätt bra. Ha sjukt mycket jobb om jag vill och orkar. Har börjat landa på jorden med mina värderingar, vad jag vill, vem som ska stå vid min sida och vad mina mål är. 2012 kommer jag vara färdig Undersköterska. Jag kan inte se mitt liv tillbringas med nån annan än Andreas Eriksson. Ha också börjat finna en ny vän i min söta gumma Daniella. Pappa opererades för att dra ihop magsäcken och höll på att stryka med vilket var en mindre rolig händelse. Månaden är inte riktigt över än jobbar alla helgdagar förutom nyårsaftonen!
   

MINA LISTOR:
Bästa vän: Magnus Wahlström tätt följt av Linneas hjälteräddning.
Bästa händelse: Mitt jobb och självklart Andreas.
Sämsta händelse: Sambas bortgång, och pappas felutförda operation, samt Olivers hjärtesvek. Men han och jag är vänner idag.
Bästa låt: Only Girl in the world- Rihanna.

FRAMTIDEN:
Januari inleds med en hel del jobb. Sen kommer skolan börja den 14 med. Ska plugga jobba, ha jag ej blivit av med kisse kommer det också vara ett projekt. Förhoppningsvis så ska jag och Andreas få fira ett år tillsammans den 29 augusti. Jag se en sommar som vikarie i hemtjänsten eventuellt soldalen. Till hösten ska jag ha sparat ihop nog till mitt körkort. Det ska vara halvklart eller mer såhär sent nästa år. Och så måste jag nånstans på vägen hinna med att bli 24 äckliga år.

 


NEEEEEEEEEEJ

Som ni förstår fick mina tester (som kliar nu som attan) utslag.  På pälsdjur, vanligast katt (och det är just det jag har) och björkpollen och mögel... Ha kollat med hyresvärden. En utmätning av mögel gjordes när de kollade in Toffes besiktning av lägenheten. Det är typ 11 dagar sen. så jag tror inte nåt uppstått. De trodde chansen var väldigt liten då de aldrig ha varit vattenskador här i dessa lägenheter...
Pälsdjur gav inget stort utslag. Men med tanke på att jag har/haft astma så tyckte läkaren att jag skulle kolla med hyresvärden. Men de säger att de gjort vattenskadebesiktning i besiktningen med Toffe. Få tro dem då?

Så med största sannolikhet ömma min hals pga Leia? Vad är detta? Hon som skött sig som den prinsessa hon är idag. :( Jag som beslutat att nu ska jag klara detta. Det är dags för mig och ta hand om henne.

Och hur ska jag våga säga detta till Andreas? Han och jag ha bråkat för jag fegade ur kissen ett tag. Sen kommer detta. Är liksom så att jag känner mig sjuk hemma. Och det är illa. Vad ska jag göra?

Ska se först om hon som jag köpte henne ifrån kan ta henne tillbaka?
Jag vet ingenting...:(
Och jag som börjat öppna mig nu lite till henne..

dagen kan beskrivas: FAN!


Försvagad

Av nån anledning så kliar min näsa mina ögon och min hals så mkt när jag är hemma att jag blir tokig. Ingen annanstans så långt känner jag liknande problem. Antingen ha jag en vattenskada i lägenheten (ohno) eller så är det Leia. Ska jobba 7:30-16:00, sen ska jag ta mig inåt byn och träffa en allergiläkare. Läste att är man känslig emot dofter är inte det en allergi, utan en annan form av känslig het som består i att man ha för få "doftceller". Jag ha alltid varit doftkänslig mot starka damparfymer, kliver det på en tant som liksom ha en "dimma" runt sig av doft få jag kliva av bussen för jag får inte luft o håller på att klia ögonen ur mig.

Mögel är också nåt jag far  sjukt illa av. Därför slog den tanken mig först av alla. De finns mögel på ett av mina jobb, men jag blir inte såhär öm och ömtålig då. Jag blir bara trött och få huvudvärk. Huvudvärk ha jag, men kan bero på 4,5 timmars sömn endast i natt.
Jag känner mig ständigt sjuk, jag vet inte när det kom då jag knappt hann vara hemma  innan jag fick Leia. Vilket som kan det leda till två saker som inte är roliga. Anting måste hon och jag flytta tills det är åtgärdat. Eller måste hon flytta. Jag kan inte vara såhär svag. Kommer börja plugga om 3 veckor, sen jobba+ katt. Hade räknat  med att det skulle vara tufft.

Vet jag ha farit illa innan hos folk som haft katt men då ha de stinkt katt överallt. Här gör det inte det. Det känns knappt i lägenheten att jag har kisse...:s
Så vad läkaren än kommer fram till så är det ju inget kul besked. Jag ha börjat älska min lilla lägenhet.

Sen är jag lagom mör då jag inte är en person som gärna bråkar. Jag ta allt sånt till hjärtat o glömmer det inte på gott och ont många gånger. Och Andreas är lika viktig för mig som att kunna äta varje dag. (Ja kanske en anings överdrivet, men han är oerhört viktig)

Nu ska jag dra o jobba. Hoppas jag ha en lägenhet kvar när jag kommer hem. Att katten inte satt eld på något..

bråk...

Bråk e då aaaaaldrig kul.  Inte i matte heller. Det e helt enkelt inte min grej... men kan repareras ganska fort. För mig att någon våga visa att han är just med mig betyder mer än alla miljonertals rosor på denna jord. Det betyder grymt mycket.

så därför kan jag försöka lägga denna hemska dagen bakom mig, bara för att han visade mig att han tror ändå på oss!


nattinatt

Leia<3

Jag fick hem Leia igår och hon var allt annat än falsk o tjurig som jag trodde. Trots att hon fick åka massa bil i onödan (vill helst egentligen bara glömma gårdagen.)  så var hon liksom tacksam och pussade på mig när Andreas hade åkt, jag igår blev jag riktigt ledsen...:( vet inte men kändes grymt mycket igår.

Leia är alltså min nya lilla kärlek. Den stora är ändå Ante. Och nej jag är inget star wars fan. Men hon är min lilla prinsessa och av nån anledning ha både sagoprinsessor och vanliga mänskliga prinsessor sjukt fula namn, men Leia är faktiskt rätt gulligt. Min prinsessa<3

Jag vet att jag sagt att jag ALDRIG skulle kunna tänka mig skaffa katt, men ångra det idag. Jag menar hon är en perfekt första katt.Nästan för myssjuk. Trodde inte det fanns?
Hade för övrigt en bra helg med Ante. Men idag är jag hemma sjuk från jobbet..

Tjing läses vidare!


Lekandes med mitt headset. Hon har ingen koll vad man får leka med och inte:p

Sista normala fredagen 2010

Det är faktiskt så ju. Detta är första helgen då allt är som det "ska" vara. Sen är det ju julafton nästa fredag, och helgen efter det är det liksom nyår, lördagen inleder vi med ett nytt år och jag jobbar. Goa pengar!
Den 2 Januari har jag ett delat pass på min favoritplats. Solgården.

De ringde från mitt jobb och vill att jag ska gå bredvid på ytterligare ett ålderdomshem från Dementa. Fick beröm också att de gamla verka gilla mig för jag alltid är så varm, öppen glad och självsäker. Värmer faktiskt grymt mycket att patienterna och medarbetarna sagt detta om mig, för jag är egentligen en osäker tjej innerst inne, men jag känner ju att detta är nåt jag vill utvecklas inom, så jag ta ju alla framsteg jag bara kan för att visa framfötterna.

Idag ha jag jobbat 7.30-11:30. Rätt lagom pass en fredag, men väldigt få timmar. Men jag fick testa att gå från Borgholm ut till mitt boende i Köpingsvik. 50 minuter tog det. Tror säkert man kan gå fortare på sommaren och att de går än fortare när jag hittat så kallade "genvägar" genom samhället här. Ha inte hunnit uppdatera mig om vilka vägar jag bör gå för att komma fortare fram.

Nu ska jag snart ställa mig med lunchmaten så jag inte är allt för mätt när min sötis dyker upp. Andreas ska komma hit, han kommer nog runt typ 15:30-16:30 nånstans däremellan. Beror mest på när han kommer ifrån Hanemåla. Sen är det halt med så jag vill inte att han stressar på. Höll på att drutta dit typ 15 ggr iaf på min 5 kilometers promenad.


Bara en liten bild för att visa hur långt jag gick...:) Fortfarande kanske rätt svårt o förstå då skalan inte står där men är 4,8 km.

Min inredning

Så långt. Ha knappast varken haft råd, tid eller hunnit med att fixa allt jag vill ha i mitt boende. Men kommer bli slående snyggt när det e klart!


Min hall. Ska bort med kartonger där idag när Toffe kommer förbi. (gäller att utnyttja arbetskraften när den frivilligt åker till en haha)


Mitt kök ska mest gå i blå toner. Såg en sådan matta jag vill ha från IKEA men hann ju inte se den i verkligheten med pappa... För han avskyr ju ställen med mycket folk så han rusar ju rakt på... Fanns inte en chans att hinna leta. Sen de gjorde om på Kalmars IKEA så hittar ju inte jag så bra. Hängde ju typ där minst en gång i veckan för sådär 1,5 år sen.


Mitt bästa klipp i hela mitt liv. Äkta läder. 700:-


Min säng i mitt sovrum som är betydligt större än jag trodde... Med havsutsikt haha! Om man anstränger sig ser man vattnet, jag ha väl cirka 200 meter till vattnet härifrån...:P


Mitt matbord som jag fick av pappa :) Tack puppsen!!

Nu ska jag dra o äta frukost. Ha inte fattat på tvn jag fick av toffe hur man gör kanalsökning så har usla kanaler just nu men nyhetesmorgon kan ju vara trevligt. Kanske tagit fast muslimska gänget som spränger sig själv i Stockholm? Det är okej att de krigar om de vill i sina hemländer, men här vill vi ha fred. Vi ger dem liksom bättre levnadsstandard än vad många svennar har i detta land och så är det tacken? Ja de som känner mig riktigt väl vet vad jag tycker.!

Inflytt 14/12=)

Och idag blir min kära farfar 86 år gammal. Han börja bli till åren. Och tro mig jag är medveten om det, även om jag försöker skjuta det ifrån mig. Jag känner att jag är där ute alldeles för sällan, men det är itne gratis att åka mellan Borgholm/köpingsvik till Kalmar.

Nu ha jag precis ändrat adress via datorn (bankid och allt det där, rätt praktiskt!)
Kommande adress är:
Tingsdalsvägen 30
38750 Köpingsvik

Ska väcka min flyttgubbe nr 1 (min bror) om två timmar cirka. När vi lyft in säng, madrass och liknande så drar vi med första lasset upp till kpvk (köpingsvik) Andra lasset så kör vi nog förbi min nuvarande lilla lägenhet som jag delar med min kompis och lastar in dem sakerna också (kläder, skor, två lampor, lite väskor, laddare och mat)

Så idag kommer jag inte vara lätt o få tag i förrän tidigast 18:00 ikväll!
Jag ha nu allt jag önskar mig, ett vettigt jobb, en söt pojkvän, en del, få men underbara vänner och en bra familj som alltid ställer upp när man behöver dem! Vad mer kan man önska sig såhär innan Jul. Jag är nöjd!:)

tjing!


Var inne i den för första gången igår när jag fick mina nycklar. Och den var liksom så varm, så go, så fin. Jag kommer bo som en liten prinsessa här:)

Förresten Emma! Jag älskar också jobbet som vårdbiträde och kan knappt lugna mig med att bli klar uska. :) Men jag vill också inåt Kalmar sen men hört det skall vara svårt?:)

Borde inte gilla...

Hotel service med pitbull. Ha inte tänkt på texten innan utan för en gångs skull lyssnat på melodi och datorljuden (vägrar kalla det instrument för det är det inte)

Forget about you boyfriend, and meet me here at the hotel. I forget about my girlfriend, and you can bring you girlfriends, and meet me at the hotel...:P
Kanske inte världens mest vackra text, kanske inget man spelar för sin älskling innan en mysig kväll?:) haha kan lätt bli frågor om varför man spelar den, sådant undviker man gärna ha jag lärt mig den långa vägen.

Undra när mitt kontrakt kommer så att jag kan få skriva på det och verkligen ha det svart på vitt att min söta lägenhet är min!:)

Hoppas på att träffa Ante idag, ska iaf snart med bussen o träffa farmor och farfar<3


söthund och död hund i bakgrunden .. RIP samba. Den 22 december kommer min årskrönika då jag inte räknar med att ha tid med sådant efter Julen.

I like it med Enrique är också älskad. Samma sak, spela inte den för din älskling!

tingsdalsvägen 30 bilder!:)

Nu ha jag fått bilder utav Christopher aka Toffe som han tog åt mig för att jag ska kunna visa upp min lägenhet. Och jag är stolt. Tycker den är riktigt stilig, eller vad tycker ni kära läsare?
Och kom ihåg allting som finns på bilderna i möbel/textilväg är inte mitt utan Toffes, skyll på honom om det ser konstigt ut!!


Mitt badrum ska också vara rosa då jag får denna matta (haha ha ägt den en gång innan welcome to mama) och drapperiet. Så ett rosa badrum till Kattis.


Sovrummet. Fast mitt ska gå i olika babyfärger, ljusblått, mintgrönt och ljusrosa. Kommer bli läckert lovar er!


Hallen. (kommer ha en balkong med, guld värt!) Och jag kommer ha ett litet vitt eller svart matsalsbord som är runt med två stolar.:)


Nutidens sötaste kök kommer tillhöra mig!:) Grymt nöjd. Även här ska det vara en blåvit matta och blåvita handdukar och liknande. Ett kök ska vara blått!


Lilla vardagsrummet. Kommer duga bra till mig kommer få en vinröd bokhylla av Toffe, därför kommer mitt också gå i svart för att matcha, men mer lila än rött.

tingsdalsvägen 30 :)

Kommer vara min nya adress om ett tag. Jag bara längtar tills jag få börja flytta på mig. Blir faktiskt mitt första riktiga egna boende som jag kan inreda och ha som jag vill utan nåns inflytande!:) Vem kunde tro att den skulle ligga/hamna i Köpingsvik.? Haha lite skrattretande. Här ha man bott på så många ställen, sen stället där man slår rot är 3 mil ifrån mamma och pappa på Öland. Iaf slår rot för en stund. Vill över bron och bo i Kalmar i framtiden. Men kanske är en framtid som man kan diskutera med Andreas? Ja få se när vår relation blir mogen för det!

Förlåt för den låga uppdateringen, men kan säga att allt privat sätt går som på räls.! Som jag ha förtjänat och kämpat bitit ihop och brutit ihop för att komma hit, men för alla er som inte tror det, det vänder faktiskt.! Efter regn kommer faktiskt solsken. Och det kommer från en tjej som varit djupt deprimerad från tid till tid. Egentligen inga större anledningar till det, men man blir det faktiskt när allting motarbetar en och ingenting går rätt. Kändes som jag var fast i en negativ spiral, och den drog mig bara neråt. Och dit vill jag inte.

Sen säger jag som min vän Anna, kan man inte glädjas åt andras lycka så kan ni lika gärna sluta läsa här. Och vännen förresten grattis till förlovningen!:)

Snart börja min utbildning med, kan knappt vänta! Jag vill börja nu, vill bli klar så jag har en "titel" få låta löjligt. Och jag anser att undersköterska är ett fint jobb. Hjälpa folk som inte klara sig kan väl aldrig vara en dålig grej? Ha fått ta mycket strunt, folk som kallar en bajstorkare och sådant. Men om ni visste hur liten del av jobbet det är i det stora hela? Visst det förekommer det ska jag inte förneka. Men på en dag kanske det är max 15 % av allt jag gör.. Så folk som säger så ha uppenbarligen ingen koll men är fulla av fördomar! Och alla ha fördomar, det har jag med och erkänner det. Hur många av er skulle vara så tuffa?

Tjing o godnatt på er!



Hitta ingen bild på lägenheten just nu ska få massa av toffe... Ja han bodde där innan mej:P

RSS 2.0