Vaken..

Varit vaken sen 03:20 ungefär alltså knappt 3 timmars sömn denna natt pga massa oro. Egentligen skulle jag stannat kvar ett tag i Bholm idag o fixat saker men frågan e om jag orkar, jag gör det nog när jag bor där uppe, så kan man ta det och gå hem igen. Ska ringa dock idag och dubbelkolla hur det ser ut med anmälningar inför undersköterskevårdkurs i vår, så att jag inte missar anmälningstiden, det vore för jävligt rent ut sagt.

Ska snart gå ner till bussen, 07:30-13:30 jobbar jag idag. 5,5 timmar. Jag hade faktiskt inte orkat mer helt ärligt, det hade inte gått. Jag är redan nu helt slut, och önska man kunde dra tillbaka klockan. Bussen går 06:42 så ska borsta lite gaddar sen dra.

Jag ha oro på grund av jobbet om jag inte sa det. Det är privat o vill ej skrika eller skriva ut varför då de flesta av mina vänner/läsare ändå inte skulle fatta ett nota om vad jag babbla om!!:) Önska mej lycka till idag, att jag inte gör fler fel för att hjärnan inte är med mej mig.

16-21:30 o imorgon 07:30-13:30

Jobba jobba jobba. Denna helgen ha det inte varit annat. Men jag får ju betalt där efter också, förra månaden hade jag typ 18 timmar allt som allt som ob, denna lär det blir 45 timmar av 70 är på OB, så det e ju helt klart ett framsteg, nu hoppas vi på lika mkt jobb i Oktober, november osv. Men tro det lossnar ju mer man får jobba och man visar att man ställer upp, som jag gjort nu. Och ska jobba lördagen under skördefesten mer, och ja spelar inte mej nån roll för nån meningslösare "högtid" i mina ögon finns inte. Förlänga säsongen jovisst, men det kommer lite sent o sen kommer ALLA turisterna hit samtidigt!

Imorgon lön, 7000:- försvinner direkt i räkningar:/ Alltid lika spännande!
Imorgon jobba jag till halv två, sen ska jag och Joakim gå till skolan och kommunal o skriva in oss, så att vi dels få ersättning vid period med dåligt med jobb och dels så vi få läsa till Uska i vår. Om 1,5 år ska jag ha klarat av det och blivit Uska. 160:-/timlön lockar!

Godis

Ha knappt nåra pengar men magen/kroppen vill ha nåt sött..bli nåt billigt i affären nu innan jag traskar iväg. Ska låna mammas undersköterskeväst. Snyggt? Nja.. Praktiskt? ja.
Och vill bara säga till alla som tror att vårdarinna är ett så enkelt: Try. Det är inte enkelt. Och är man som jag är idag trött innan man ens hunnit dit så kommer det inte gå så bra. Tur ska jag vara på den "lätta" avdelningen ikväll där alla ha demens och man säger till dem vad dem ska göra o de bara lyssnar. Så länge de inte ställer 1000 frågor då e det jobbigt. Men det är det väl på alla jobb? Inget ställe är väl perfekt?

Fick ett jobbpass imorgon också 7:30-16:00, suck, vilket gör att jag kommer inte vara i nybro förrän halv sju. Segt som fasen men vad gör man inte för att träffa den man tycker om?

Nu ska jag leta väst o borsta tänderna!

Lättnad!

Skriver bara: LÄTTNAD.. men sen e ju jag som jag e...

Är sjukt hungrig, åt pyttelite tränade 2 timmar för att sen strunta i mat. Känns konstigt o äta direkt efter känns som halva meningen med träningen är borta. Nej jag e envis o trivs ej i min kropp. Jag e tjock. Jag väger visserligen mindre än på 3 år, men är ändå överviktig.

Jag önskar det var fredag:)

woooow!

jag tro mkt väl att min senaste hårfärg (färgade det väldigt nyss så e för blött ännu för en rättvis bild) är den som jag trivts bäst i, liksom lite colabrun med röda inslag. Kanske va värt att se ut som en klimakteriekossa i skallen ett tag om resultatet blev detta? Men svårt nu ju, kanske snyggare blött... Må de icke vara så!:)

Såhär se det ut blött bilder på det torrt kommer om en två timmar (segtorkat hår)

Tycks?

Uppdate

Ingen Andreas idag. Inte utan att det känns tungt då det bara är onsdag idag och jag kanske få ta o lugna mig till fredag...:( Då e det nästan en vecka sen vi sågs!! På Onsdag som kommer blir han 20 år och vi firar en månad btw... sjukt vad tiden går fort!!:)

Ny hårfärg

Nya hårfärgen bidde röd. Hmm ja för jag frågade inne på Kicks att om jag ville ha lite mer honungsblondt nu så skulle det garanterat bli grönt för jag inte hade nåra röda pigment kvar i mitt hår. Därav blev det liksom så att jag var tvungen o färga det rött.. Och hör o häpna men jag trivs i det, kanske konstigt! Allra helst nu efter två tvättar, då ha den där överdrivna ariel-röda som var först börjat släppa  så nu är det mer koppar:) Svårt o ta på bild, då det se annorlunda ut i verkligheten!!

Och av nån anledning kan jag inte lägga in bild på detta! Irriterande som sjutton!

Idag blir det hanemåla.!
Älskar honom min lilla Andreas<3

Hay

Ska färga mitt hår idag, honungsblont!! Därav två bilder för att minnas hur sommarljus jag var nu men får erkänna sommaren är verkligen över...:(



Cammen här suger I KNOW. Men men orka starta min käresta bara för en bra bild? Nja
Dessutom syns det inte på denna bild hur slut jag är!


träffa C

Ska iaf få träffa C idag även om allt annat jag hoppats på inte blev av. Och sen en besvikelse till idag (måndagar är verkligen skitdagar) fick veta att Andreas lär behöva jobba över en del denna vecka (vilket betyder mindre tid för oss att ses på) typiskt bara för att jag ha ett obegränsat busskort fram tills söndag, skulle kunna åkt till honom riktigt mkt!! Bra att jag inte blivit påkommen med det kortet än, det är egentligen inte giltigt för mej. *peppar peppar ta i trä*

Så få hoppas vädret och dagen vänder på sig ju närmre Kalmar fröken C närmar sig, och hoppas på att dem få timmarna jag får med henne förgyller dagen!! Ska ringa min favvoamanda med om två timmar, eller ja när jag går till bussen.

Nu ska jag dra!!


Saknad

Vill bara säga. Saknar henne. Saknar honom.

Och förresten, idag var sista dan bredvid på Solgården, nu ska jag ringa o tjata om strömgården även LSSen och ska ringa om lägenhet:)

Tjo ska ringa honom nu

Jobb all night long!

Idag ska jag jobba (eller just idag är mest lära in, imorgon blir det att börja aggera vårdare igen) så idag ska jag gå bredvid en Marie Hjärteqvist (Kan man göra annat än älska det efternamnet?) Jag vet inte vem människan är, så jag få väl se, hoppas jag trivs där lika bra som vid bostäder för äldre. Saknar mina gamlingar där, men mina kära kollegor verka vilja hålla sig friska!:S Och då blir det inte mkt jobb för mig!

Så ska vara där, gå bredvid som det så fint heter, 13-21, tar 21:40 bussen hem. Drygt att sitta o vänta i döda Borgholm (hemskt hur fort det dör av på denna ö) Så ska ringa min Andreas då och höra hur hans dag varit, och säga godnatt. Jag går bredvid imorgon med 7:30-16.00 sen när jag kommer hem så ska jag ut med zeb i skogen och jogga och röra på oss så vi båda håller formen. Sen är jag ledig torsdag för jag ska till Andreas och ringa samtal den dagen, ska ringa på lägenhet idag, ev kanske kolla den på torsdag. Sen hoppas jag på jobb hela helgen nu när jag har 2 ställen som kan ringa in mej!:)

Tjo darlingar. Och ja jag saknar Samba men livet fortsätter och kan tyvärr inte hamna efter ekonomiskt pga nåns död. Isf kommer jag aldrig ifatt, och nu kommer jag kanske snart (förhoppningsvis) ha en egen 1:a att betala för... 3000:-/månaden i centrala Borgholm. Det ni!!


R.I.P Samba 29 september 2002- 6 september 2010

Du var min från den där kalla höstdagen vi hämtade dej nån gång i november december för 8 år sen. Du var min där du satt mellan mina ben på golvet i bilen. Gläfsandes. Som alltid.
Du och jag hade ett band ingen av de andra i klanen jonsson kan förstå. Visst må du ha varit småkylig och lynnig, men hej det är jag också om jag inte behandlas väl.
Och du behandlades som en matta av alla förutom av mig. De andra såg inte ditt vackra inre. Hur vacker du var när du studsade med dina 60 kg upp o ner, upp o ner tills dregglet for runt rummet.  Älskade dig då samba, hur dum du än må ha varit när du fick dina ideer för dej. Men ingen är heller perfekt.

Jag minns och kommer alltid minnas när du legat bredvid mig här inne o lyssnat på när jag gråtit. När jag fått skäll o stryk för alla pojkar jag mött. Dumma pojkar måste du tycka. Varför ens pröva liksom? Ja du samba inga svar har jag på det.
Där du är idag slipper du knölar i magen, du slipper öron som rinner, nosen som kliar och alla fel du hade. Du var egentligen aldrig riktigt frisk min älskling. Jag önskar jag bara kunde acceptera att det var för ditt bättre.
Men vem är jag nu, du ha vatt en del av mig sen jag var 15. Mina svåraste år ha jag utkämpat genom att ta med dej upp i skogen o skrika rakt ut när pappa varit asig.
Inte en gång vek du från min sida. Alltid lika glad att få följa med. Alltid lika trött. Alltid lika seg. Men glad. Glad glad glad. Och trött. Så var ditt liv, du ville vara oss tillags så du log när du innerst inne kämpade mot nåt som vi inte kunde se eller kunde förstå.

Älskar dej från den dag jag såg in i dina svarta mörka ögon till idag när jag sa farväl och föralltid framöver. Du var min bästa vän.
Hoppas verkligen du ha det bättre där du är nu, för jag mår skit utan dej. Det ska vara Katta och Samba vi var ett radarpar.

Alltid din matte och kommer och möter dig när min tid på jorden är slut. Evig kärlek är du värld min sötis.


sista bilden tagen på henne vid liv...


oros madame

Kommer hem, ha ett missat samtal på min andra telefon, ericssonen, och ja det e från kommunal i Borgholm. Vad betyder detta? Vad vill dessa mig? Jag blir sjukt nervös. Ha inte gjort nåt som gör att jag förtjänar att förlora jobbet på.. Och jag ha inte varit lat eller använt jobbets utrustning på olämpligt vis. Men är så van vid att få sparken. Jag vet inte vad jag ta mej till isf. Jag börja tröttna stort på att ha den oron i magen. Kan likgärna vara att kommunal vill varva mig som medlem. Det e  svårt o säga men ringer direkt imorgon kl 08:00... Wish me luck!!

Jag ha dessutom en annan oro som knyter det i själen på mig. Andreas. Han är det vackraste jag nånsin sett, alltså jag tro helt ärligt aldrig att jag tittat på en kille o tänkt: Wow är den killen verkligen med mig?:) Och just därför kommer knutarna. Små obehagliga knutar. Varför är han med mej? Varför ha ingen annan attraktivare brud haffat honom innan mej? Varför förtjänar jag detta?

Som många vet, mina närmsta iaf, så tappar jag oftast mina chanser när jag har dem. Jag överanalyserar varje liten detalj. Varför skrev han inte puss i senaste messet? Varför skrev han "bara": saknar dej? Jag blir tokig av att hålla på så, ja jag vet att det inte är nyttigt. MEN, jag ha blivit lämnad innan av betydligt fulare o mindre  meningsfulla killar, så varför skulle denna killen stanna?
Han få mitt hjärta att slå 120 slag i sekunden när han ligger bredvid, han ha ett leende som kan göra att jorden gå under för han smälter all is som här finns. Han ha en humor som få mig att framstå som normal. Han rör vid mig som ingen annan nånsin gjort, trots sina ringa 19 snart 20 år. När han rör vid mig stannar faktiskt tiden, jag glömmer allt runtomkring och det finns bara vi. Men förtjänar jag det där?

Jag vet iaf att så hejdlöst jag låtit mej falla för denna söta kille, det ha jag inte vågat på lääänge. Jag blir dock som en stel docka om han e trött och inte pussa mej lika mkt som två timmar tidigare. Jag är så grymt jävla osäker att knutarna knyter sig än större. Till sist kan jag inte  sova, inte äta inte andas. Att testa att våga älska igen testar ens mod mer än nåt annat. Såras är inte kul, det gör ont o man blir svagare för varje gång det sker. Jag är villig o ge honom en chans, att ge oss en rejält bra start. Om jag bara kunde döda alla mina tankar. Han gör allting rätt, det är inte han det är jag som freakar ut totalt. Han säger han älskar mej med värme med leende och med mig i sina armar, han säger jag är det vackraste han sett. Men jag är gammal ju, finns många sötisar i 17 års åldern som han mkt väl skulle kunna sätta tänderna i. Vad ska han med gamla Kattis till.? Nej jag ska inte vara så analyserande, ha han sagt att jag är nummer 1 så få jag gå emot mina instinkter och säga att jag litar på Andreas. Trots allt är det tillit mkt hänger på, och han personligen ha ju inte gjort nåt för att jag inte ska tro på honom.

Jag hoppas (om han nu läser detta) att han vet att det är mina hjärnspöken och rädslan för att bli ensam o övergiven igen som få mig att ställa dessa korkade frågor. Men jag ställer dem till mig själv. Jag vet att allt är bra egentligen. Du är bra. Jag älskar dej!! Tack för en bra helg, totalt klart den bästa jag haft på mkt mkt mkt länge!!:) Så jag tänker inte återgå till att vara singel om jag få bestämma. Han få mig att känna mig kvinnlig, han bekräfta mig på det planet som ingen äldre "erfaren" karl nånsin innan ha kunnat. Det krävs alltså en nybörjare för att jag ska få lite respekt, för det är det enda jag nånsin begärt..

1 vecka gammal är vår relation idag, hipp hurra. MÅÅÅÅNGA fler veckor ska det bli, och lättare när gosthbusters varit i min hjärna, då kan jag fokusera helt!!:)


Hoppas att det alltid kommer vara vi, sagan började 29/8 2010. Tack för du finns hjärtat och för att du är en sådan underbart fin person. Du  är goast! Älskar dig redan och tro bara detta kan bli djupare med tiden!

Fan att vara bussburen

Jag vill verkligen ha mitt körkort nu helst genast... Gick miste om 6 timmar jobb idag bara för jag inte kunde ta mig till äckliga borgholm för att vidriga Klt inte ha nåra bussar. Jo eller ja lite bussar har dem, en klockan halv åtta (de ringde klockan 07:15 och jag var ej klädd ha en kvart ner till bussen till råga på allt) och en klockan nio, Är det inte skandalöst.? Aja sen säger miljöäckelpartiet att man ska åka mer buss.. In my p***y de ska testa att bo på Öland en enda vecka o försöka sköta sitt jobb ska vi se om de ha samma åsikt.. Klart de fungerar i stor Sthlm men för oss här nere, nej det går ej isf få staten se till att ge mer pengar så fler turer kan gå. Då kan vi överväga det hela. Därför e Miljöpartiet det sista jag kommer rösta på den 19 september...

Så kunde fått jobba 07:30-13:30:/ Men nej så blev det inte... Ledsen man blir då!!:( Jag behöver pengarna..! Bad dem kolla upp om jag kunde få gå bredvid neråt stan eller ekbacka också. Jag vill bli inringd mer.. Kan gå upp till 4 dagar utan förfrågningar!!:S Det e oavlönade dagar det!!

Ja då blir det hanemåla!!:)


RSS 2.0