KLT

Klt är grymt hatade av mig. Mer orka jag inte uppdatera er om. Ska ringa dem imorgon då vettiga personer finns på plats så jag kan få ersättning. Ska fasen ha fria resor sen det igår. Idioter.

Jag är inte galen!

Idag fick jag ett bevis på att jag inte intalat mig utan att jag faktiskt är normal. Jag är inte galen som i snitt sover 1-3 timmar per natt. Det är inte helt ovanligt tydligen. Och han ansåg att det kunde finnas många saker bakom som gjorde att jag mådde såhär. Han trodde jag borde gå till psykolog. Kanske ingen galen grej? Jag menar ha ju en historia av skärsår på armarna, dödslängtan. Jag vill ALDRIG dit igen. Risken finns, men jag har mycket att vara glad för nu. Andreas, Jocke, lägenheten, jobbet, vännerna och distansen till familjen. Det tristaste som hänt mig senaste tiden är ju Sambas bortgång. Tog mig visserligen rätt hårt, älskade den vovven..

Fick iaf propavan det bruka jag ge mina gamlingar. HAHA. Känns som om jag är runt 90 nu haha. Men alla kan hamna ut för att ha sömnproblem. Men jag försöker iaf räta till det. Så i kväll runt halv nio ska jag ta min första och se om den gör nån nytta.. Vet inte hur jag skulle reagera över att sova 8 timmar typ. Skulle kännas märkligt!!

Tjao


agendan:)

Hej!
Haha ja jag vet inte hur jag ska inleda. Min vecka kommer nog gå massa sakta. Inte förhandsinbokad på nåra jobb alls. Så veckan kommer gå ut på att hoppas att folk blir sjuka så jag kan få jobba en hel del massa. Så vänta på jobb, ja det är alltid lika intressant faktiskt. Men okej lön såhär långt för oktober men den får gärna öka 7959 för 69 timmar.

Så veckan kommer vara:
Måndag-Torsdag: Massa gym, massa träna massa förhoppningar på jobb! Samt kolla ny lägenhet lite smått då vi blir av med denna i Maj.
Fredag: 2 månader med min Andreas, jag hoppas på middag en hel dag på stan kanske med lite fest o så. Vore göööörtrevligt.:)
Lördag-Söndag: Hoppas på jobb igen o träna.

Sen på Christina o Christophers födelsedag (de blir 23 respektive 31, GRATTIS) så opereras älskling. (2 november)... Och den helgen jobbar jag som en idiot (missar mandies fest) så jag kommer inte få träffa älsk förrän helgen därefter. :(


Glädje.

Bra låt blir glad av detta


jag älskar dig!

Jag älskar dig varje dag varje natt varje gång jag är med dig, var dag vi är isär var dag du är här. Jag älskar dig för den du är. Jag kommer aldrig kunna sluta tänka på dig innan jag somnar. Jag kommer alltid tänka på dig det första jag gör varje morgon. Jag saknar dig när jag kliver på bussen hem, jag saknar dig när du åker och jag vet det är en vecka till nästa gång.

Jag älskar dig på ett sätt som jag inte trodde jag kunde. Jag tror det är äkta det är inte falskt nånstans. Jag älskar att skratta med dig, jag älskar att du vågar vara dig själv och att du skrattar med mig.

Jag vill alltid vara din Katarina. Även om vi må möta o stöta på problem så är det ingen annan än dig jag vill ta mig förbi dessa livets lärdomar med. Tack för du finns där. Tack för du håller mig kär. Tack för du älskar mig för den jag är.


Perfect love

Älskar Lutricia Mcneal's Perfect love. Kom i början av 2000 men fungerar ännu. Älskar den. Annars ha det varit massa bon jovi ikväll.
Migrän ännu. Jag borde sluta vakna 04:00. Men somnade om. Inget tycks hjälpa. Inte springa 3 mil heller typ. Vad fan!

Godnatt!

fy mig

Herregud stoppat i mig massa godis då e ju allt slit på gymmet tilleda. Vad fan! Varför kan jag inte hålla mig ifrån sötsaker? Måste lära mig faktiskt. Ska lära en gammal hund att sitta alltså.. låter då inte lätt! Men samtidigt ha världens i särklass vackraste o sötaste pojkvän så helt avväjd från sötsaker lär jag väl aldrig bli antar jag? Idag tränade jag bara 45 minuter. Så imorgon blir en total genomkörare haha! O besöket av christina resulterade i ett par nya klackskor som vanligt ett par vita, grymt sköna! Bild kommer imorgon lovar för jag är massa nöjd, o jag e ingen skofantast. Godnatt godnatt längtar till fredag<3

aj då!

Det ska uppenbarligen göra ont o festa;) Eller vad säger ni? Ser detta mysigt ut?

Sexigt värre? haha

Få besök av söta Christina Moberg idag det kommer bli trevligt. Ska snart kolla om min sista del av tvätten är färdig, sen drar jag mot gymmet för 3:e dagen i rad. Ja kroppen ska vila jag vet. Men den  ska också bli smal. Ligger jag hemma äter jag bara. Orka inte skaffa diciplinen detta år, får komma nästa!! Börjar ju läsa till USKA då ju med Joakim och nåra andra.:)

Nej nu ska jag dra tjing!!


Yay!

1,5 timmar av dagen ha spenderats på gymmet. Men fick felaktig effekt. Ungefär sex. Nu är jag superpigg, men ska upp 06:25 imorgon. Tidigt typ. Och ikv får jag ha min dator visst är det enormt;)

Jag tappade 400 kalorier. När jag var i min bästa form så tappade jag i snitt 1200 på gymmet. Så det är en bra bit dit, för att inte snacka benpress. Var är mina 98 kg? 56 är allt jag orkar med nu. Buu.. snacka om att vara dålig. Men sammanlagt ha jag sprungit 12500 m idag ungefär;)
Ska försöka träna 5-6 dagar i veckan. Ska lägga manken till. Tack biggest looser. Kan dem kan jag. Okej jag har inte riktigt sådär 30-60 kg att tappa. Men skanligt nog minst 7 kg ska vara borta innan det blir 2011. Och jag vet om att jag kommer bygga muskler o det väger mer än fett I KNOW. Men jag ska bli slim. På nyår ska jag kunna slinka ned i en sexig klänning efter jobbet utan att skämmas över valkar.. (tror att det som kommer ta längst tid att "styla" är mina ben!:(

så nog med träningssnack!


helgen som gick!

Här kommer en snabbresumé av helgen då jag inte hinner med o skriva mängder ska slänga i mig sista pizzaslizen o dra mot gymmet om cirkus två timmar.. Innan dess måste jag få andas ut ha jobbar 07:30-14:00. Imorgon blir det 07:15-16:00 på tunga hemtjänsten. Ogillas lite men det är jobb ändå, bara hemskt tungt jobb med massa massa spring. Ska sova ut. Jag ha insett att jag har sömnproblem, stora. Och i och med att jag insåg det kommer jag nog ha svårare att sova för då ha jag ett problem till i skallen att tänka på.. Jag kan inte rensa, vet inte hur man gör. Hur gör ni?
Resuméen:

Fredag: Det blev tillsist utgång på Harrys i Kalmar med Jocke. Var riktigt trevligt, länge sen jag skrattade så. Och gjorde sådana vurpor. Stackars mitt knä kan jag bara säga. Men kul hade jag, tro faktiskt båda hade det.

Lördag: Vaknar förbaskat pigg, nästan oförskämt mkt energi i kroppen. Gav mig in till gymmet klockan 11:00 (efter en utekväll, det är rätt bra jobbat eller hur?) och gymmade fram till bussen mot Kalmar gick 13:25 för att nästan missa bussen mot Nybro 14:20 fick springa emellan typiskt KLT tycker jag. Lördagen blev sen massa trevligt mys o kärlek med världens sötaste Andreas Eriksson. Vi gick in mot nybro o hyrde film. Get smart och the world of titans eller nåt sånt. Haha den sista minns jag ej namnet på, men var en äventyrsfilm. Sådant gillar jag, så länge det inte är romantik!! USCH!

Söndag: Jag(!) vaknade efter Andreas som fick väcka mej med en klapp på kinden. Sött. blev lite frukost och massa Stefan och Krister (det är verkligen min humor när den är som bäst haha) massa mys kyssar o kramar för att sen åka hem runt fem och nästan missa bussen igen (typiskt SJ denna gång de är ta mig fasen aldrig i tid, undra om de vet hur det ens stavas?) väl hemma blev det pizza inte ätit det sen jag umgicks med Amanda och det är lääänge sen.



Snart ha jag tillbringat 2 månader med den bästa killen jag känner till. Min alldeles egna Andreas<3. Självklart hoppas jag att det blir mer än tre månader.
Nu pizza(resterna) och sen gymmet. Hujamej vet inte hur jag ska orka men nånstans finns nog energin.
Ps. Ha grym huvudvärk. Ds.


utgångssugen

Inte varit ute sen typ Augusti, helgen innan den 29, minns ej vad det blir för datum...:p Är helt ledig imorgon också första gången på länge. Så söker nån som vill dra med mej på utgång, gärna i Kalmar... Haha.
Jag få lite inkomst troligen idag, därför jag skulle kunna göra en sådan sak! men trist ensam

Satsar på beach 2011 för då ska jag ha nått 38 i kläder, så längtar efter o börja förändra. Älskar att gymma är en sådan underbar känsla att röra hela kroppen. Nu är jag en stor 42 liten 44a illa illa:( Jag e innerst inne en väldigt energisk person med stor motivation!!


Ledig?

Nu ha jag varit ledig sen onsdags, visserligen igår pga migrän (den ha kommit tillbaka varit borta 3 månader) och våran dumma frys som inte sluter sig så maten blir upptinad. Inte så bra med kött o sen försöka äta det. Eller hur? Jag hoppades ju på jobb idag, men verka mörkt.  Men är faktiskt så att jag klarar mig även om jag inte skulle få jobba en minut till denna månad. Men bra trist det vore? Nej jag lever och är mitt jobb!

Vårdlinjen blir av i vår, 1,5 år, sen är jag Undersköterska. Jag kommer ha en titel, o alltid vara garanterad jobb, för är det nåt det aldrig kommer finnas mindre av är det gamla och utvecklingstörda. Faktum är att de föds mer utvecklingsstörda (vill ju jobba inom LSS:en) nu än nånsin innan. Jag är helt säker på att det har att göra med att man ska helst ha gått skola femton år innan man kan börja räkna med att skapa familj, och då är man sådär 30-35 vid första barnet! Rätt gammalt och då ökar chansen att det blir mongolid, cp, eller liknande med 30-40% (Beror ju på om du röker, och glöm ej, röker mannen påverka det också grymt mycket)

Första terminen  ska vi läsa medicin grymt intressant enligt min mening, för att inte snacka om psykriatrin sen, jag kommer första hand vara utbildad för SOL (äldrevården) men jag kan även söka mej inom LSS (utvecklingsstörda, Lagen om särskilt stöd)
Vem kunde trott att Katarina skulle torka skit, spya och hålla på med ett riktigt tungt ansträngande jobb? Men det är allt jag nånsin önskat mig!!

Idag:
Gym
Hoppas på jobb (men som sagt ser inte ljust ut)
Handla
Kanske dra mot Kalmar och hälsa på de gamla farmor och farfar, glada att de är i livet passar på de är ändå 86 resp 83...:/


Ölands gymnasie. ska tillbringa mina närmsta år där... Gymnasiet igen? Nja men komvux! (Snart ha jag också en utbildning som jag faktiskt kan få MVG i, lite roligare än Högskola. Dessutom vet jag inte vissa människor tror de är grymt bättre än andra för de gå högskola. Nämner inga namn, bara känsla jag fått. Anna behöver INTE ta till sig)

Länge sen sist...

Och jag orka inte o vill ej uppdatera mycket nu, vill börja skriva dagbok för mig själv istället, som ingen kan kommentera eller skriva elaka kommentarer och trycka ner mej mer. Jag ha börjat gå över sådana beteenden, att jag kan ta det, mycket tack vare mitt jobb. Ha börjat inse att allt ska man inte ta personligt för där ute i etern finns det fullt av er som kallas idioter!!

Jobbet går bra, fram tills den 18 oktober ha jag blivit uppbokad till 61,5 timmar, behöver 6,5 till för att nå kommunals mål för att kunna få ut akassa i framtiden. Och lönen denna månad kommer landa på 8037:- mindre än beräknat (as usual på detta jobb men trivs ändå) Hoppas jag får jobba kanske typ 20-40 timmar till innan månaden är slut så jag och älsk kan dra till sthlm i början av december och shoppa julklappar och hälsa på hans moster som har en vacker berner sennenhund. Älskar dem av hela mitt hjärta!!

Igår fick jag hit min rosa (ja du läste rätt) dammsugare. Den är verkligen ceriserosa. Älskar den, med snygga sexiga silverfälgar. Haha. Fick den av dåvarande svärmor Rode (Christophers mamma) upptäckte igår i garaget att jag fått med mej mer från den seperationen (ja låter lustigt o konstigt för mig att skriva men jag är ju faktiskt separerad) än jag trodde. Hittade två lampor jag inte trodde jag fått:P Haha världen e konstig! Toffe gillar visst att ge mej lampor kanske, fick en rosa på min födelsedag som jag ska städa upp in i mitt rum här i Borgholm.

Går faktiskt sjukt bra att bo med joakim, förutom idag för han har ont i magen den lilla stackaren...:(

Tjing!!!

Min nya hårfärg. Andreas gav den VG. Hoppas han o jag ses i helgen verkar ledig.
Han ska opereras mot sina visdomständer (som om han skulle vara vis nog att få dem haha) den 2 november. Stackaren. Då bli det att fara till Kalmar o hålla handen, men känns bra att vara nåns stöd faktiskt känner jag aldrig riktigt fått vara det då ingen gett mig chansen!:)

Saknar honom, verka ledig denna helg, första på bra länge, men man ska inte ropa hej än!

RSS 2.0