Valborg 2011

30 april. Sista dagen denna månad. Känns det inte lite märkligt? var tog april vägen liksom. Vad fick jag uträttat? Typ ingenting. Och på måndag så börja jag min praktik. Ja som sagt jag ska praktiksera med nåt jag redan jobbar med, flera stycken som jag snackat med tycker det är helt galet att man ska behöva jobba gratis så att säga för nåt som man gör nästan dagligen? Visserligen få jag garanterat högre betyg bara för att jag redan kan alla sakerna man gör i ryggmärgen snart, men samtidigt ha jag ingen lust alls o förlora inkomst för att gå där o jobba som en slav utan lön. Så troligen lär jag inte göra mitt bästa, visst drabbar lite mig i slutändan jag vet, men jag vill stå på mig och visa hur idiotiskt fel skolan har som skickar ut oss "erfarna" på praktik!:S

Skulle dessutom ha jobbat till 21:30 på lördagen när ESC är, skulle inte tro det va? Är det nåt jag brinner för och vill se varje år no matter what så är det den tävlingen, jag ber liksom inte om mycket. Men fasen heller att jag jobbar gratis en lördag (helg liksom) och till råga på allt missar jag den tävlingen. Fan vilken migrän jag kommer ha den lördagen, aj aj. Tycker det är fel att ens jobba gratis på en lördag och söndag. Fundera på o slopa båda dagarna och stå tillgänglig i poolen istället för jobb:)

Idag kommer världens sötaste Elinor, hon och jag ska ses snacka lite skit och se vad som sker. Ha inte hittat nån fest ännu, men nån killkompis lät lite på. Han blev ju mer intresserad när det visade sig att lilla Elli är singel. Se  gumman du ligger bra till haha. Om vädret fortsätter vara lika varmt och fantastiskt som det är idag kanske man lika gärna kan ta nån filt/lakan och sätta sig i nån av Kalmars parker och bara snacka o ha allmänt kul? Sist jag gjorde nåt sånt så slutade det med att vi satt 11 personer på en fyra meter filt:P Så det var rätt intressant, folk är ändå rätt öppna, allra helst med lite vätska innanför västen:)

Så jag är förväntningsfull, vilket som är det kul o bara få träffa henne, ser henne alldeles för sällan..:S Okej nu var det typ "bara" två veckor sen senast, men innan dess var det typ februari, och innan dess typ minns jag inte ens...:S Så det är lite skamligt att träffa sin vän så sällan, men är likadant med Amanda. träffar henne allt för sällan, senast i januari. Älskade gumman.

Nu ska jag vila. Andreas var söt o lämnade nåra filmer till mig...:) så det har jag att göra om jag blir uttråkad (på helgerna är inte tv underhållande såhär dags direkt). Hoppas alla få en sjukt bra valborg, det ha jag planerat att ha. Och Elinor blir 24 imorgon! Så Grattis i förskott gumman!!:)


Jag igår, som jag såg ut på våran 8 månaders dag:) Jag älskar min Andreas sjukt jävla mycket. Jag är så jädra glad att jag har honom i mitt liv. Han gör det lite intressantare att leva liksom. Och ikväll kanske han och Elinor kommer mötas för första gången. Lite udda att hon är en av mina närmsta vänner och ha fortfarande efter 8 månader med samma partner inte träffat honom. Det är ju trots allt mitt längsta och mest seriösa förhållande sedan Toffe. Och jag skulle våga erkänna att detta känns mer seriöst och mer lovande, för vi rusar inte fram nån av oss utan det löper på i en naturlig takt vilket jag tror är en bra sak.:)

Det börja ta sig!

Godmorgon!
Idag är den 29 april (ha inte april bara rusat förbi förresten?) Det verka bli ett himlans gott väder. Jag vaknade just sov ikapp att jag inte sov mer än tre timmar natten till igår. Grymt skönt o känna sig lite pigg och glad. Idag är det dessutom på dagen exakt 8 månader sedan jag och Andreas blev ett par. Så till mig själv, vad fan tvekade jag på? Till andra pga att han är yngre och oerfaren, ja kanske är det just det? Han är formbar och har inte massa dumma saker för sig för att han tror att det är så det "ska" vara? Tänk på det;)



Snart ska jag äta en frukost i solen tänkte jag. Om cirka 1 timme ska jag börja gå till bussen!:) Ska hem o hinna plocka ihop lite iaf, är inte så stökigt hemma. Ha inte varit hemma så mkt, mest varit i Rälla. Och hade ju besök i onsdags av min kära vän Christoffer, han kom på en grön kawa, snygg som fasen!:) Killar på hoj! *dreglar*

Älskling vill ju med ta hojkort, så jag hoppas det blir av när han fått eget boende. Han skulle verkligen förtjäna ett eget boende. Jag menar han ha inga problem med sina föräldrar, men han har mig, han ha saker han vill göra som dem lägger sig i (som att ta hojkort eller köpa ny bil)

Stukade foten igår, på plan yta, dessför innan gick vi genom terräng. Ja kan man göra annat än skratta?:P Iaf var det rätt kallt i vinden igår så va ingen fröjd som vid IKEA och Arenan. :) Tack för sällskapet mr Frosth (klart det är kallt när man ha frost med sig!)=)


Morgon onsdag

Jaha, då var det onsdag. Snart dags för helg igen. Troligen kommer Elinor hem denna helg med:) Hon fyller ju 24 på söndag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på... Men är jag ledig så ska vi  nog kunna hitta på nåt kul, lite fest? Kanske är det sol med.. Kanske kan hon och jag se majbål ihop också på lördag? Vore ganska mysigt. Saknar dig gumman. Och Grattis i förskott!

Känns hemskt, för i Maj fyller många av de viktigaste personerna i mitt liv år, men jag ha ej råd att köpa present...:( Kamilla och Karro fyller!:S

Är uppe med tuppen för jag tvättar, så jävla skönt. Skjutit på det i två veckor (eller nja alltid kommit upp saker emellan så jag inte kunnat tvätta). Idag ska jag tvätta till 12-13 tiden. Sen ska jag plugga uppgift 4 i medicin och skicka in arbetet i vård och omsorg. Samma sak imorgon, sen på fredag så kommer min lilla tölp till karl. Han ska köpa bil i helgen kanske så jag få träffa honom tidigare än vanligt på fredag, sen åker han runt halv tio på lördag morgon. En V40 är tanken att han ska spana på...

På tal om bil. Jag hoppas jag får besök av herr biltokig idag, inget bestämt inget sagt men hoppas kan man ju? Ha faktiskt hemskt kul med Toffe... Nothing more said nothing more will be said.

En av mina väninnor ha det svårt nu, så glömde jag att ringa igår för jag åkte på jobb! FÖRLÅT!

Vill ha en R2-D2 som sällskap vore nåt. Bättre än en vovve med;)

fest?

Ska nu bort på nån form av fest försöker bli pepp. är inte det alls. Kanske är det folket? kanske är det att jag inte alls var förberedd. Kanske var det för jag sett fram emot att mysa med Andreas istället för o vara social mot folk jag inte känner eller ens gillar? Jag vet inte, känns så underligt bara. inte ens orkat göra mig speciellt söt. Bruka ju gilla att make upa mig för att jag så sällan gör det, så när tillfället kommer så brukar det bli total makeover:) Men inte ikväll, lusten finns inte. Inte för dem. Men få väl se kanske blir kul. Andreas är ju där, och Martin hans kompis är ju där, honom gillar jag ju. Dem två kan jag anstränga mig för.

Så jag sitter alltså i Nybro. Det blir inte alltid som man planerar, jag sa ju Andreas skulle komma hit. Han försöker fixa o dona för att vi ska hitta på nåt sen är jag "otacksam" och inte känner för det. men jag känner för utgång, jag känner för trevliga människor i detta nicea väder, men det är just det, det är fel människor 60-70% av alla ikväll, då blir det inte trevligt. Eller?

M: Jag menade inte att du är dum i huvudet, och i restaurangbranschen och vården röker typ alla:P Haha så är rätt van egentligen, sen röker ju min egna mamma. Jag bara tycker det är trist att vi som inte röker och inte förpestar oss många gånger få göra det för att andra gör det. Passiv rökning till exempel. Men du är allt annat än tom i bollen, gillar dig tjejen, det vet du innerst inne!

Jaha? Dags o dra antar jag! Ha en bra påsk alla även om jag inte firar eländet!

23 april

Igår fyllde mamma 47 år gammal. Usch mamma o pappa börja närma sig det där föraktade 50 sträcket. Och värsta är att jag tror mamma bryter ihop när hon når dit. Så som hon röker vet i fan om hon ens når dit. Tyvärr. Hon förkortar ju sitt liv rätt drastiskt liksom, ja jag hatar rökare. Oftast hemskt själviska människor, och på jobbet får de fler pauser än nån annan, jag menar tänk om jag sa det som e smått SMS beroende, nä jag kan inte jobba nu, måste ut o smsa. Skulle inte vara okej liksom? Men cigg som dödar dig (vilket jag inte anser att smsa ens vänner kan göra) det är okej? Ja det är en märklig värld.

Ska med samma buss som min lilla vän Joakim idag från Rälla. Ha gått bra här. Så ena magknutan är ju uppknuten, så jag ha återigen iaf min familj att falla tillbaka på vad som nu än sker. Nu vill jag bara att tisdag 15:00 snabbar på sig lite så jag få höra vad tanten ha att säga.

Borde sätta mig och göra skolarbete 4 i medicin och skicka in mitt arbete i vård och omsorg med kompletteringar på tentan för 10 dagar sedan. Jag tror jag gör det imorgon när Andreas farit hem. Om han nu far hem imorgon. Jag hade sett att han helst inte gör det, men jag är inte den som bestämmer det!

Idag är det nästan höstväder ute. SMHI är lika bra på att förespå väder som jag är på att kissa stående!

90 talet

Om man som liten vetat att man under 1990 talet skulle må som bäst? Jag undra om man då hade betett sig annorlunda. Jag började liksom högstadiet precis i skarven där det blev ett nytt Mellennium. Ja det låter hemskt länge sen. Jag var 12 år gammal 1999. Då kom också av den musiken som jag än idag tycker håller. Kanske egentligen inte, men för att de var orginella låtar och som skapade många nuvarande stjärnor så. Usher hittades, Britney Spears, Christina Aguilera, Backstreet Boys.. Ja många av dem där som jag liksom bara ÄLSKAR.

Fick veta på mycket felaktig väg vad min chef vill snacka med mig om. Grymt fel sätt allt detta behandlats på. Så jag säger gör dem nåt mot mig så få dem facket på sig, sådant ser aldrig bra ut i en kommun att vara under utredning av facket, man kan nästan höra chefernas rädsla för facket. Jag ha triumfkort, sen säger jag inte mer. Men det var inte kul iaf men inte heller mitt fel.

Här kommer en annan låt som jag bara ÄLSKADE när jag var sådär 10 år gammal, kanske 11 slutet av 1990-talet iaf. Hanson. Mmmbop. Ja och taylor (han som på den tiden var 14, var sååå söt...)

more!

Snart jobbet, för att orka när  man inte jobbat på så länge krävs pepp för jag e sömnig nu!!
Vad är bättre än more med usher. Han kan inte fan göra en enda dålig låt den mannen<3


Äntligen

Idag ska jag jobba på mitt favoritställe nummer 1. Soldalen demens<3 13-20:30. Underbaraste stället. Jobbar ju tyvärr dock för personen som jag går bäst ihop med..:P Men får väl se, spännande att se vilka jag jobbar med ikv? Lotta? Vore mysigt hon är trevlig:)

Ännu inte fått tag i min chef. Kul? Nja jag vet inte riktigt vad hon vill snacka om, men hon har ju  inte direkt jagat mig eller sökt kontakt, så behöver ju inte vara så farligt. Men när hon lämnar en utan en enda chansning  på vad det kan röra sig om så få man ju  ändå en klump i magen. Tror det är rätt naturligt? Jag kan inte komma på nåra större fel jag gjort. Och faktum är att det kan röra sig om 100 saker som hon vill snacka enskilt om. Jag ha tex inte fått min löneförhöjning på papper, inte fått mitt sommarjobb på papper. Osäkert, jo självklart. Alla andra verka ju fått alla dessa papper eller iaf ett av 2...:S
En kollega fick iaf 6 kr i höjning. alltid nåt. :) Kan mer dras till skatt det ni!;)

Jag ska snart laga mat, men min chef skulle vara tillbaka från sitt "tjänsteärende" runt 11... ställer jag mig med maten nu så får den säkerligen bränna vid liksom..:( Ha hon inte ringt tillbaka 11:08 ringer jag igen. Inte schysst o  låta nån gå o vänta med magont. Ska ju jobba med vill ha det unnanröjt innan dess.

Mycket i livet är halvdant just nu... Få väl se vad hon vill..

SOL! Njut!



Oj da

Ställde mig i spegeln nyssens och märkte hur hela ansiktet såg ut att brinna. Ja jag blev solbränd på min timmes promenad i Kalmar igår med Toffe. Men nyttigt var det att gå så långt, var mysigt o strosa i Kalmar, kommer nog aldrig kunna hata den staden. Öland är jag som bekant inte så förtjust i, hade det inte varit för att jag ha jobb o skola här hade jag försökt bygga nåt i Kalmar, men det är strängare där tyvärr:( Hade nog aldrig fått den chansen som jag har nu, tack Borgholms kommun för ni tror på mig;)

Gjorde fasen prov i onsdags, vet inte hur det gick men kändes inte så bra. Ska snart äta pulvermos med fiskpinnar o börja skriva på mitt arbete i vård o omsorg om Asbergers, ni vet sjukdomen? Ja det ska iaf bli grymt intressant att fördjupa sig i den.

Blev inte jobb idag heller, fattar inte varför? Min chef kan vänta sig ett samtal utav mig på måndag, eller snarare besök, då jag ändå ska till Ekbacka. (har min praktik där på rehabavdelningen korttidsboende)

Dagens låt, Hot med INNA. O vänner det är fredag!


Fick fräknar igår med pga solen, fan HATAR dem! Syns inte här som tur e:)

Fredag igen:)

Jag gillar fredagar
Betyder
Andreas
God mat
Slut på ensamheten för en natt

   Fredagar är bästa dagen i veckan
Sedan den första helgen i september ha jag bara sovit max 4 nätter till lördag ensam
Tack vare världen sötaste pojkvän
Borde fylla på min portfölj med bilder på oss

Det betyder också
Får jag jobba så tjänar jag grymma kronor i helgen
Vill jobba men tycks inte som jag får
Behöver pengarna
Jag vill inte ha slut på denna fredag
Fatta om mindre än 8 timmar så är jag inte ensam för en natt
Älskar fredagar

Är enda dagen i veckan jag ogillar att jobba kväll på
Alla andra dagarna kan kvitta
De är bara en transport till fredag
Fredag är kärlek

Jag saknar honom
Men idag äntligen
Yes


Amazing

Jag vet inte om jag skulle beskriva livet just nu som fantastiskt. Men vad jag åstakommer i det verka gå åt rätt håll. Nu ha jag på knappa två timmar gjort studiearbete 3 klart. Försov mig igår, var så grymt trött att jag bara skulle sova lite men istället däckade jag 3,5 timmar i sängen efter jobbet igår. Hur det var möjligt vet jag inte men det är faktan iaf. Och till saken hör att jag ändå somnade klockan halv tolv igår för nattesömnen, var ju så rädd att jag blev superpigg på kvällen sen och inte skulle finna ro. Men antar att jag är en aning sliten?

Sen ha jag spytt två dagar, trodde det var maginfluensa då det går runt omkring i kommun och jag jobbar ju kommunalt så det är ett under att jag inte nuddat vid den eller ens vatt nära denna vinter så mycket som det ha florerat.. Peppar peppar tar i trä.

Studiearbete nummer 3 var inte så kul som jag trodde det skulle vara, men var väl frågeställningarna jag skulle behandla i sig. De var inte så roligt uppgjorda. Nu ska jag snart äta, glo på lyxfällan medan jag äter, för det kommer vara klart precis i tid för det:P Jag hoppas faktiskt det blir Kalmar ikväll och åka bil, tycker jag förtjänar det efter hur mycket jag sliter, på 4 dagar ha jag jobbat 25 timmar plus vatt i skolan 6 timmar och hunnit plugga en del. Har prov nästa vecka i Vård och Omsorg. En tung stor kurs på hela 200 (gymnasie) poäng. Så det är rätt hårt men tror jag klarar det bra, den läraren gör underbara prov, inga kuggfrågor utan bara ren koll av ens kunskap, så som jag tycker det ska vara!

Nej nu ska jag hälla av vattnet från pastan och bosätta mig framför dumburken ett tag, itne fått veta av toffe om han vill jag kommer in eller inte, blir det inte så kan jag iaf andas ut ikväll för det tyngsta för dagen är båda två gjorda idag (jobb och skolarbetet)

tjing!

Studiearbete 3

Idag ska jag krafsa ihop skolarbete 3 i medicin om smitta och smittspridning. Rätt intressant ändå. Ska försöka bli klar ikv, men ha imorgon på mig också. Fick idag veta att jag ligger på VG i medicin, VG får jag i psykologi och får även VG i organisation och ledarskap. Vill ha VG även i vård och omsorg!;) Gott vore det!

Så just nu vet jag inte hur jag lyckas hålla ihop ett distansförhållande, skola och jobb. Men stolt att jag gör det. Visserligen så känner jag att jag och Andreas kunde få mer tid. Men för att få det med avståndet krävs pengar, då måste jag jobba, för att jag ska vara kvar i jobbet så måste jag plugga mig upp till undersköterska, så allt det där tar varandra i handen och hänger samman. :)

Nu ska jag äta gröt, när min tvätt är klar runt 17:00 idag ska jag plugga klart i sängen. Haha bra ställe att plugga på? Ohja. Är så trött. Så sliten...

Men gulle då


Bästa låten på länge  o ja vem ha gjort den? Självklart i min värld:) Är bara hon eller Enrique som scorar så ofta i min värld... Önskar jag gillade Robbie Williams musik, för han ska visst vara grym live. Men jag  ha bara en eller två låtar med honom som jag tål. Tycker hans musik är så liksom tradig. Svårt o förklara, o alltid om kärlek o den där överdrivna kärleken som inte finns(eller gör den?)

Jag snackade en timme med min kille i luren igår, det ha aldrig skett innan för han gillar inte telefoni. (låten ovanför ha INGENTING med honom att göra nu, vill bara pointera det.) Han var så glad efter denna nörd-mässa han var på i Malmö. Alltså, känns konstigt inget blev som jag trodde för vad jag tänkte om mig själv för bara ett år sen var:
Kommer alltid ha ströjobb, inget som jag stannar vid, och aldrig jobba inom vården!!
Kommer bli styvmamma för jag gillar äldre karlar, och de ha oftast barn och vill inga nya ha.
Kommer aldrig vidareutbilda mig
Kommer aldrig ha råd att ta mitt bilkort:P (roligare namn än körkort)
Kommer aldrig ha lika många tjejkompisar som killkompisar

Istället är verkligheten såhär:
Har ett jobb som jag älskar och skulle offra en kroppsdel för att få behålla.
Är inte styvmamma, är inte med en äldre kille, inte jämngammal, utan yngre, helt klart utan barn som känns mer spännande att bygga en framtid ihop med
Är om ett år undersköterska:)
I höst skaffar jag körkortet äntligen så som jag längtat, biltokig som jag är.
Jag tror just nu att räknar jag efter så ha jag fler tjejer på väg in i mitt liv som vänner och alla killar börja ge sig av, är typ bara Joakim och Toffe kvar och dem duger stort till mig<3

Jag ska jobba idag, sitta vak. Hoppas tanten inte dör medan jag är där, är sådan process, så mycket som måste ske isf! Jag börjar 12:15. Bara fyra timmar.. Jag missar tre idag, skulle jobbat 7 idag från början men blev avbokat för poolen ville inte jag blev sjuk i maginfluensa! Snällt ändå, för de behövde mig sa dem:P

Min pojkvän när han är glad, alltså gå inte förklara, men när man märker hur han ler genom luren så att jag fantisera hur han ser ut, då är det bra. När han skrattar mer än surar eller säger "mm"... Och när han säger: Jag ville berätta allt som skett för dig, jag är så glad. Inget gör mig lyckligare... Fan jag tro jag vet vem jag ska vara med ändå. Hur kan du din sak få mig svag så knäna viker sig. Du vet ju inte ens vad du gör för helvete!:P

8 månader

på tisdag ha jag varit i Borgholms tjänst 8 månader, aldrig stannat så länge på ett o samma jobb. Och sjuka är att jag ännu finner det lika intressant och se fram emot att få in rutinerna och bli en av de där fastanställda i framtiden...:P jag struntar om jag få bo i Kalmar och pendla. Det gör ju alla andra, det ska jag med klara när jag har körkortet sen. Funderar på att efter sommaren gå en intensivkurs o ta körkortet den vägen. Hoppas det finns i Kalmar som folk babblat så hårt om? Jag vet inte vilken körskola, säkerligen kalmar trafikskola. O då lär det kosta för dem är pengarsugare.

Ska nog med Daniella och lilla Thindra och bada idag. Minns inte när jag var näck inför så många människor. Sist fick jag panikattack  o ficks sätta mig på en stol. Ja jag vet att jag inte är vacker utan kläder. Som sagt förundras att somliga tänder på mig..

8 månader är vi påväg emot jag och Andreas också. Inte ha det iaf för mig varit nåra lätta månader. Jag menar, hallå? Typ "otrohet", massa tjafs o miljoner tårar. Ändå står vi här. Snart 8 månader senare. Jag som BARA skulle bli vän med den pojken. Idag är han iMalmö på en scifimässa. Jag vet inte riktigt hur mkt nörd han är, men uppenbarligen sjukt mycket?;)
Jag tror jag älskar honom lika mycket idag som i början. Men självklart ha massvis trillat av mig pga att jag aldrig få träffa honom o vi aldrig hörs o om vi väl gör det så e det krångligt. O jag ha mått skit så fruktansvärt dåligt senaste tiden o känns inte alltid som om han brytt sig eller lyssnat..

Puss<3

femme fatale

Britneys nya album är det bästa albumet sen Stripped med Xtina... WOW!

Orka inte uppdatera er så mycket idag, är fredag, jag är pojkväns"fri" tyvärr... Se det inte som nån direkt frihet utan snarare som en gnutta sorg.
kanske kan få åka snabb-bil  ist med bästa T?

funderat på att åka hem till Rälla. men jag orka inte med en eventuell sur mamma eller pappa... Jag stänger dem ute jag vet men dem är pain in the ass. allra helst mamma, alltid så förbannat stingslig. Med taggarna utåt. Gillar inte hur jag blir med henne runt mig, för jag blir sådan tillbaka!:P


ha en bra helg med er. Regn i Köpingsvik!

RSS 2.0