Första dagen

På typ 6 veckor med vikariatet som jag har som sommarvikarie i år:) Fick låna Jennys (grannens) nycklar nu i 4 veckor, sen behöver jag bara ett par 2-3 veckor till max. Skönt att börja på vik då vet jag iaf att pengar kommer, första månaden inte så mkt (räknar att jag i Juli får ut cirka 10500:-) men däremot i augusti räknar jag på min största lön (inom vårdyrket och i Sverige) nånsin (runt 16000:- efter skatten)

Sen i Augusti tror jag bara att vik'et räcker sig sådär max 14 dagar knappt det in i månaden, så jag får nog bara 10500-12500:- i september sen, men det överlever jag på!:)

Nu ska jag äta frukost, blev sjukt sugen på ägg och orkade inte vänta till 11:00 (när rasterna börjar) på jobbet för att få sno ett ägg från ifrån dem. Komihåglapp till mig själv, köpte 15 ägg 30:- igår från en kvinna på jobbet, MÅSTE hämta dem idag!:P Glömde igår fast jag sa jag inte skulle!!




Jävla förbannade regn******

Vill inte svära mer än så i min rubrik. Men sur är jag. Idag för jag tänkte gå lite på staun efter utbildningen idag så ska det givetvis regna. Och så har jag gjort mig fin.. Med min otur regnar väl det bort? Jag menar detta var en av de där få dagarna i Juni det inte få regna. Det är min första halvlediga dag på 2 veckor, jag är ändå bara på utbildning och behöver inte serva folk, det är jävligt skönt...:)

Idag ska Alexandra på samma utbildning, så ska snart med bussen så jag kan gå och hämta henne... Ser inte lika grått ut över Borgholm, kanske inte panikregnar där som här. Och kallt är det med, läste vi är på g mot en ny istid (som jag o Amanda snackade om för ett tag sen) och det skulle inte förvåna mig. 12 grader i juni är inte ens nästan okej!! Det  gör inget att SMHI går ut med att det ska regna hela helgen, jag ska jobba då ändå, 7:30-16 sen på söndag 12:30-20:30 båda tiderna på soldalen 2. Får träffa Daniella lite...:) Alltid najs!

Nä nu ska jag dra så jag inte missar bussen!! Jag ska försöka ta den som går utanför köpingsvik skola. :)

Nu börja det snart

Ha praktik tills på fredag, då ska Mikaela sätta betyg eller omdöme eller vad det heter. Sen i helgen jobbar jag som en idiot, men det ska bli kul att tjäna lite extra cash. Nu idag så börja det äntligen, utbildning inför sommarvikariatet. Underbart! Jag känner mig nästan som någon! Helt underbart!;)

Jag är visst semestervikarie 1 det ni:p haha första person, skadar ej. Och ja jag vet att siffrorna nog inte spelar nån roll, men låt mig tro att det är för jag är speciell, roligare att gå till jobbet då.. Nu är det också bara lite drygt 2 veckor till min fest, men alldeles för få ha svarat.. Men jag tro ni kommer ÅNGRA er;) Haha förutom ni som inte kan komma på riktigt, jag godtar det!

Fått 3 av 4 slutbetyg nu. Ska bara lämna in alla uppgifter i Medicinsk grundkurs, det ska göras imorgon för det hinns inte med nu, ska ställa mig och laga mat nu och sen även om det regnar får jag promenera in till Borgholm (utbildningarna är mellan 13-16, sen ha jag praktik 16-21 typ!) Ändå vet jag betygen i alla mina 4 kurser, såhär kommer det att bli:

Organisation och ledarskap:   VG
Psykologi A:                          VG
Medicinsk Grundkurs:             VG
Vård och omsorg:                    G

Får jag säga det själv är det ganska bra för nån som jobbar i snitt 100 timmar månaden;)


Nu ska jag laga ris, kyckling och sweet sour sås! Ganska gott om ni frågar mig;)

Praktik igen

Snart påväg till Soldalen 2 för praktik mellan 7:30-12 (paus 12-16 tillsammans med Andreas..) Sen tillbaka och praktisera 16-21. Det som suger med sådana pass är att man få bara vara med på dem jobbiga momenten, väckningen och läggningen av dem äldre. Och frukosten. Och jag vet inte, men dem stressar så på den avdelningen, det finns ingen flexibilitet överhuvudtaget. Som igår, det var lördag, låt de gamla som sover sova. Nere på Soldalen 1 finns det massvis av brukare som gillar att ta en sovmorgon, kanske till och med hoppa frukost för att få sova. Då kan dem väl få göra det? Är man trött så är man väl? Jag skulle avsky att bli väckt för nåt så simpelt och tråkigt som att äta gröt. Jippie, dagens höjdpunkt!!

Mikaela min handledare är iaf hur go och cool som helst. :) Jag gillar henne så det går ju bättre här än på fyran. Vantrivdes nåt så fruktansvärt på Ekbacka 4. Aldrig mer.

Andreas ligger fortfarande och sover här hemma hos mig den fuskisen! Han ska stanna tills jag börja arbetspass nr 2, kl 16. Så jag vet inte VAD vi ska hitta på på min paus! Nåra ideér någon?


En tårta jag bakade för en födelsedag på jobbet, visst är jag bra!;)

16:e urinvägsinfektionen

Yay! Lagom till sluttampen med allt med skola, jobb, strul och bök så ska man få urinvägsinfektion. Bara för jag skrev om det i ett arbete nyligen och då tänkte tyst "länge sen jag hade den skiten nu" skulle jag inte ha tänkt. Ha ni nånsin haft UVI? om inte, var glada för det. Jag är tydligen en sådan person som är lite extra känslig down there, så enligt läkaren ska jag ha lika enkelt att få UVI som andra ha att bli förkylda. KUL! Så nej det ha inte med orenlighet att göra.

Helgen var mysig. Ha världens bästa Andreas. Han står bakom mig genom allt. Nu ha det skett massa i livet igen (ja som sagt det rullar aldrig bara på och är bra)

Säger bara att låser sig inte saker snart är jag över. Tyvärr ser jag ingen utväg. Vården är det jag vill jobba med, sjuksköterska är det jag vill jobba med i slutändan.


Jag och min älskade pojkvän sen snart 10 månader tillbaka! Det är underbart hur mycket han tycker om mig. Han känns liksom som om han är tacksam att jag finns, att han skulle gå sönder om jag försvann. Aldrig nånsin känt mig så älskad, eller ens älskad överhuvudtaget på detta vis. Är alltid din om du vill ha mig, din Katarina.

RSS 2.0