Glad dag

Haft en för mig väldigt ovanligt kul o bra dag. Inget speciellt ha skett direkt så. Ha köpt nya högtalare till datorn riktigt proffsiga o bra. Massa glädje. Struntade i plugg utan dåligt samvete för att jag faktiskt förtjänade lite nöje i mitt liv. Ha träffat två av de viktigaste människorna under min uppväxt, Farmor Inez och farfar Kurt. Älskar dem massvis. Ha gjort mig av med Daniel ("kompisar" som snackar skit om ens partner utan bakgrund kan ta sig i röven. Bara för du ha känslor för mig looser!)


Creative<3

What if I act like that? Flippin' my blonde hair back? Push up my bra like that?

Äldrevården (SOL)

En fundering: Sätt de gamla i fängelse och de kriminella på äldreboenden! Då får de gamla möjlighet till bad, hobbies och utevistelse. Ingen kan stjäla från dem, de får fri kost och logi, tv och underhållning och de får pengar istället för att betala. De kriminella får kall mat, inga pengar, vara helt ensamma, få lyset släckt klockan 20:00 och duscha 1 gång i veckan!
Detta läste jag av min kusin på Facebook som också är undersköterska (jag är ju blivande) och den skakade mig lite hur sant dem där orden är:(
Hur kan vi i Sverige 2011 vara så snedprioriterade som vi är? För att vara ett så kallat rikt land så är vår standard under all kontroll och världssämst typ. Hemskt

och nej det handlar inte om att det är många obehöriga i vården utan att det är just för få i vården. Inte att det egentligen borde utbildas fler uskor utan tillsättas fler tjänster. Men vad gör kommunerna när de vill dra in på kostnader? Ja vi försämra demensvården. Förlåt att det kanske är ett "tråkigt" inlägg men detta är nåt jag brinner för. De gamlas rätt i samhället. De ses snarare som en börda! Men hallå vilka byggde upp den marken ni alla går på idag? Vilka bredda våra vägar? Inte fan hade vi klarat o göra allt detta ensamma. Och dessa förebilder och människor ska sen sitta som i ett fängelse där andra styr deras liv för att det går inte helt att leva enligt värdegrunderna som sätts upp där jag jobbar. Personalbrist. Det är det som är fel. Och inga heltidare. Så, ja de gamla känner ingen trygghet för de möter nya ansikten varje dag!
Tänk om du redan var förvirrad och knappt visste var du bodde och varje dag kliver ett nytt ansikte in till dig o ska se just dig duscha, helt näck framför dem? Tänk er! ILLA.

Lite sur bara.


Soldalen <3

Aldrig trivts så bra på ett arbetsställe som där. Och personalen är enkla trevliga. Inte konstlade med massa konstiga ideér för sig. Nämner inga namn men finns de som ha det för sig på ett annat specifikt arbetsställe som jag har. Vilket gör att det faktiskt inte är kul att gå dit. Ni vet sådana där som tar all ens energi innan man ens hunnit börja arbetsdagen? Och sådana som liksom suger ut ens livsglädje?

Men närmst nu så  är det bara Soldalen jag jobbar på. Glad är jag för det. Mars kan dock bli tungt. Men jag tror jag överlever. Jag måste. :P På nåt vis överlever man alltid.

Nu ska jag dra o jobba. Detta skulle varit min enda lediga dag denna vecka. Men det sprack haha

Inget stoppar oss nu

Med Black ingvars är fasen en låt jag fastnat för så jag tror jag blir galen. Superglad att mammas inlogg på spotify fått lite timmar på sig igen(dem tog typ slut fattade nada) så att jag kan höra den låten igen. Finns så klart många andra låtar jag diggar men den där är nummer ett just nu. Och HIAM med min Brittan så klart. Grym låt, tror det är en av de bästa sen hon flippade ur.. Äldst är bäst men då var hon bäst (och sexigast) också.


Förresten ha jag hört att med min ögonfärg ska man hålla sig till lila o blå nyanser på ögonskuggor. Blå köper jag inte för jag tycker inte det gör nånting för mig.

Ha fått grymt mkt positiv kritik på jobbet idag:
"Du står inte bara där du är aktiv, och du är smart!" eller "Du är en av de bästa vikarierna vi haft här, du ha ett stort hjärta och bryr dig om de gamla" Ja man tackar!!

Sen ha jag en sötgumma som är kär i mig typ o säger alltid när jag är där: Du vackra flicka få ja titta på dig för du är så vacker...:) VÄRMER!

Godmorgon!

Jag ska snart dra och borsta lite tänder o kamma igenom håret innan avgång mot bussen till Borgholm. Är skola idag igen, 8:30-15:00. Jag ha inte vant mig vid att jag går i skola ännu. Det enda som visa på det är att jag har en sjukt jävla massa läxor.

Igår var jag på Soldalen igen. Det var ett tag sen sist, men de sa att de hade saknat mig. Och tydligen ha jag blivit tilldelad ett två månaders vik utan att veta det. Jag blir inte ledsen över det inte en chans. Just nu är jag mest orolig över att jag inte fått en enda bokning i mars, men hej det är över en månad dit. Och många kommer nog vara sjuka just där, för då ha de varit igång länge i jobbet efter Jul och helt enkelt pallar inte.. (finns iaf två personer på varje arbetsplats som är så...:P)

Vi ses! Hej o tack!Min dator ha blivit superseg att skriva på... Fatta inte vad det är med den, ha skaffat nytt virusskydd men verka ändå inte förbättra sig!

No air

Tell me how am I suppose to live with no air?
Just nu syfta jag inte det på min kille. Inte alls. Det är ägnat er som jag skänker en tanke minst en gång om dagen. Världens bästa vänner. Fantastiska människor. Ni vet mycket väl vilka ni är och tar isåfall åt er.

Jag tror inte livet hade varit lika kul utan er. Sen ha jag min närmre krets. Väldigt få antal vänner där Amanda, Elinor, Jocke och Danne är högst i topp. Skulle nån av er försvinna. I couldn't breath there would be no air! Men ni andra är lika viktiga. Dock tycker jag ibland att ni hör av er lite lite... Men om ni visste vad ni betydde. Saknar er alla så hjärtat värker när jag inser hur långt bort alla är. :(

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just can't breathe
Theres no air no air
No air air


Världens bästa Andreas

Inte nog med att han har ett av världens vackraste namn min pojke. Han har också ett hjärta av guld. Åh min lilla skatt vad jag älskar dig. Sjukt jävla mycket. På nåt vis så ha du blivit den där symbioten jag inte kan leva utan. Du är verkligen bland de vackraste av allt här omkring.

Haha anledningen till min glädje stavas att han ringde utan nån som helst anledning (ja det är stort tro mig) och jag blev helt paff. Jag vill bara gråta rakt ut. Han lyssnade! Han tog till sig vad jag sa! Ingen är grymmare än honom. Och på fredag är det jag som ta mig en shoppingrunda på stan med han i tankarna (såhär närinpå alla hjärtans fjantdag så lär det inte vara svårt o hitta nåt fint att ge honom) Jag tänkte bara köpa en liten symbolisk sak till honom. Bara för att jag älskar honom mest på denna jord.:)

Sen är han hemst söt med :P sådär när han titta på en så man liksom inte kan låta bli o pussa o krama honom. fjortis jag vet men kan inte hjälpa det med honom...

Nu en KANNA chokladmjölk o  soffläge resten av dagen. typ klar med mitt org o ledarskapsarbete.

Det går bra nu

eller iaf nåt åt det hållet. Jag nådde fram till min pojkvän och ja nu känns det bättre än nånsin! Fasen vad jag älskar den killen mest på jorden tror jag!;)

Nu lagar jag mat. Skulle inte alls vatt i köpingsvik nu men fick skjuts av toffe:) Tack vännen. Man ska hålla sig vän med sina ex, så man kan utnyttja dem sen haha. Skämt o sido vi lever lite i symbios. Han behöver mig ibland och jag honom. Mest behöver han pengarna jag är skydlig honom:P haha...

Nej nu ska jag fortsätta ville bara uppdatera er om att allt är bra!

beslutsångest

Jag ha beslutsångest till max verkligen. Jag borde prata med min pojk hur jag känner med allt kring oss. (kanske snarare vad jag inte känner är ju där problemet ligger) Jag vet bara inte hur. En del säger att jag ska"hota" med att jag gör slut om det inte blir nån bättring. Men jag tycker sådant är oschysst och sätter en orättvis press på personen. Jag ha själv varit den killar sagt så till, och då tror man (iaf jag men tror detta är ganska vanligt) att man måste vara någon slags superperson. Man får helt enkelt inte ha fel o brister. Och jag vill aldrig utsätta honom för dem tankarna, för fel o brister har ALLA. Skillnaden mellan personer är om man kan leva med den andras brister.

Och många brister hos Andreas kan jag leva med. Till o med finna lite söta. Men sen har vi detta som jag säkerligen nämnt hundra gånger. Han hör ju inte av sig. Ibland undrar jag om killen vet hur man smsar med sin nya lur? För han var mycket bättre på detta när han hade sin gamla. Eller gamla o gamla men sin förra lur. Fast han är ju så nöjd med den han har nu, borde man inte vilja använda den då o flasha den så alla få se hur fin telefon man har? (eller är det kankse bara jag som är så nördig på teknik?)

Ja så frågan är: Ska jag ta o snacka ut med honom o riskera att det blir gräl o chansen kanske finns att vi inte hinner re ut allt denna helgen eller få allt att kännas rätt över denna helgen igen? (för vi kan inte ses förrän första helgen i Februari igen) Eller ska jag låta helgen vara sådär underbart mysig o go som den kan vara med honom?
Åh hjälp mig någon. Rädslan finns ju så klart att vi också går isär. För alla känslor jag känner skriver jag inte ut här för det är inte rätt emot honom att ni får veta förrän han vet.


Är det bara jag eller ser jag smalare ut med långt hår? Ska städa klart nu så man vågar ta in folk i sin lägenhet och sen se top model och efter det åker löshåret på igen.. Är med clips för er som undrar. Men ändå känsligt hur man sätter dem för man vill ju inte spännerna syns så det blir totalt brutalt uppenbart att man har förlängning!

yay!

titta vad lite postoder kan göra för ens utseende. Vips var jag sådär 20 igen och inte närmre 25. :P LÄNGTAR tills mitt egna hår är sådär långt. Älskar långt hår avundas alla som har som detta eller längre! Vill ha! tur man kan fuska!;)


Ser inte munter ut jag vet men var timer på mobilkameran.. haha så visste inte när den tog:P

Organisation och Ledarskap

Ska starta mitt egna företag. Ett litet hotell som ska vara ett perfekt ställe att hamna på om du är slut i kropp och själ och behöver komma bort från all vardagstristess. En chans att få vara dig själv.
Också ska det vara inriktat mot bara stressade personer med ett ganska tufft normalt schema som kanske dessutom på det är ensamstående eller singlar, män som kvinnor.:)
Detta nedan är bara en skiss... Ska försöka komma på ett bättre namn med senare. Pass out var första jag kom på, men ska försöka antyda i namnet att par inte är välkomna:) Men de få gärna bli par hos oss.


Ha gjort halva arbetet redan för organsisation och ledarskap. Satsar på minst VG i den kursen (är komvux jag går så jag kan få MVG om det vill sig väl)


I love you... But...

Am I suppose to lock up my heart for you?
Am I suppose to put my life on hold and wait until I die?
Just to hear you say
Just to feel you heartbeat racing against mine

Am I suppose to be happy of one single call a week?
Am I suppose to tell my friends that a miracle have happened?
Just to be close
Just to be able to be yours?

I love you
But sometimes you make me feel invinsible
I love you
But those times I cry in my beed
I keep on asking my self
Do you love me?
I love you
But I don't know anymore

Am I suppose to take nothing for grainted?
Am I suppose to act like I am solo those days when you forgeth about me?
Just to be able to love you
Just to be able to be your girl

Am I suppose to act like nothing is wrong?
Am I suppose to swallow how I feel and keep pushing forward?
Just to be with you
Just to be able to have a normal day

I love you
But sometimes you make me feel invinsible
I love you
But those times I cry in my beed
I keep on asking my self
Do you love me?
I love you
But I don't know anymore

I don't know how much more I can take
How much more I can swallow before I hit the ground
Maybe then It will be to late to turn around
for you to say
I love you

Hårigt värre

just beställt löshår i clips från http://happyhair.se så att jag kan bli lite stilig. 30 cm köpte jag då jag inte vill att det ska se alldeles för fake ut. Och så gillar min kille axellångt hår, och det blir det ju då och lite till...:) Så kanske blir nöjd det återstår att se. Kanske få färga mitt egna hår nån nyans för att det ska fungera. Min syster hade köpt löshår av en kompis och den färgen var perfekt. Men jag vet ju inte vad den heter och inte syster heller...:p

Så nu hoppas jag det blir snyggt på fredag lagom till att min älskling dyker upp!:) Han är underbarast!

Imorgon skola 8:30-16:00 sen jobb direkt 16:00-22. Hemma elva. Sen dagen efter blir det skola 08:05-12:00... Jesus! Kommer vara hemma sådär 23:00 på kvällen efter då jag måste gå hem:(

Troligen med liiiite tur så slipper jag betala en hyra nu som jag skulle behövt betala i värsta fall. :P 2000:- som jag kan handla böcker till skolan för. Men skönt ändå, att ha dem betalda allihop så är man av med dem senare...


Ha ju knappt så långt hår nu att de nuddar axlarna.:) Så lite piff o kanske mer hår så det se liiiite tjockare ut med skadar ej! Få troligen produkterna på torsdag!

hej å hå

skulle vara duktig idag kände jag o släpa mig till skolan trots att jag var så trött och tung i kroppen att jag inte kunde komma ur sängen. Men när jag väl kom upp så gick allt rätt bra o rätt fort.
Promenera in idag tog ungefär nästan på pricken 1 timme. Dels för att ena delen av den "normala" vägen jag brukar gå var betäckt med is sen vatten ovan på det. I natt hade vi här på Öland 4 plusgrader liksom. Ingen normal kvällstemp i Januari, och idag når den snart 8!! grader!

När jag väl når Borgholm och min skola, ja då visa det sig att föreläsningen jag var på tog MAX 40 minuter! Hallå, gick jag liksom en mil för detta? Kul jul.

Så ibland är det faktiskt skit att skolan ligger så långt bort. Som idag. Var datasystem vi skulle pyssla med, visst kan ha o göra med att jag kan datorer sen innan också, för de äldre är det kanske inte lika lätt i min klass. Men det vi gick igenom var Dexter (ett program som vi för övrigt använde mycket i gymnasiet, nån som kommer ihåg det  programmet. Jag minns man kunde se sina betyg o liknande i det!)

Så nu är jag iaf hemma igen, efter 9,9 km promenad idag. Haha jag vet fattas hundra meter för en mil men det fixar jag i och med att jag tvättar just nu och min tvättstuga är exakt 123 meter ifrån min dörr;)

Vad gör mina läsare för kul denna strålande vackra måndag?

Känns lite som vår i luften ute, tycker ni inte?

fam jonsson

Nu ska jag till familjen jonsson snart. :)
Jag klär så sällan upp mig därför kul o klä upp sig när man kan, jobbet mitt inbjuder ej till snygga kläder. Eller smink. Eller stylat hår...:P

kvällens styrsel:





ingen blåögd blondin som många tycks tro att jag är;)



Hemfärd deluxe!

Haha SJ är ett skämt. Jag menar om inte alla redan visste det? Jag åker sällan tåg, håller mig till buss om jag nu måste resa. För man vet ALDRIG med tåg när man kommer fram i Sverige. Och efter att hört mig för lite så vet jag att jag kan klaga, för mina vänner som vart på olika ställen runt om jordklotet säger att tågen ALDRIG var så sena där som de är här. Och då snackar vi Schweiz, Irland, Australien, Japan, USA osv. Och Schweiz är väl en utmaning för tåg, menar snö, gräs om vartannat på typ 1500 meters höjd eller mer!
Så vad ska vi svenska skylla på? Snö? Men vad fan den kommer varenda år! Varför blir vi lika lamslagna varje gång? Varför blir det alltid en väder"chock" fattar nada!

Vilket som så blev jag iaf 40!!!!!!!! minuter sen idag, tänkte att det är lugnt att jag ta tåget, för det är ändå väntetid på 32 minuter tills min buss går. Haha knappast. Fick härja utan telefon (för min är ALLTID urladdad) och ringa Klt från min killes tele för att fråga om de kunde hålla bussen liiiite (den skulle gå 13:30.)
Så dagens ros till KLT faktiskt (hatar dem med egentligen) men idag var de jävligt bra o professionella, jag landade i Kalmar 13:50! Men bussen stod där ändå...:) Tack! Och  jag menar hade han inte gjort det hade nästa buss gått 19:03 mot Köpingsvik där jag bor! FUN!

Vidare mot kylskåpet. Ensamhet idag!:(


Ta avstånd...

Jag tänkte börja med o ta avstånd. Först facebook, sen bilddagboken. MSN kommer jag bara vara inloggad som inte vid datorn hela tiden. Mobilen kommer bara vara på på dagarna då risken att jag blir bokad för jobb är som störst då.
Jag kommer nog behöva lite tid själv. Men bloggen kommer uppdateras nästan varje dag. Jag ska börja plugga, riktigt, vill stå med VG betyg i snitt.

och så vill jag mitt liv ska vara. MVG vill jag inte uppnå för det är också en jävla press att ha ett liv som ligger på Mycket väl godkänt nivå vareviga dag. Somliga dagar måste man kunna få vara ful med fett hår, odiskad disk och med svarta ränder på kinderna för man gråtit sig till sömns. Men på en månad ska dessa dagar max vara 1. (Är det inte i nuläget som de flesta nog kan läsa ut)

I och med att jag ta avstånd från dessa sajter så ta jag även det från nära kära och vänner, men de som verkligen betyder nånting de ha mitt nummer, och de finner mig här. För detta är en blogg jag aldrig vill behöva lägga ner, ha ventilerat mycket här som kanske i kommande framtid kan vara nyttig o läsa igenom eller se vad jag överkommit för hinder i mitt liv?

Och ärligt gör jag detta för att jag är inte speciellt säker på människor i mitt liv just nu heller. Vilka är mina riktiga vänner? Vilka är de som lättast skulle sticka en kniv i ryggen på mig? Är mitt kärleksliv som jag vill ha det? Där är svaret nej, men försöker komma på en lösning. Försöker finna oss... (ja jag är ju mer än mig själv denna gången)

Jag är bara trött på att behöva söka kontakt att behöva rusa efter o behaga folk. Varför kan jag inte bara bli omtyckt för den jag är!? Jag är trött urled ja ibland rent vansinnig. Vantrivs i ensamheten egentligen men mina tankar försätter mig där. Jag behöver få höra (inte bara från Andreas men gärna där med) att jag är viktig. Jag är trött på att ge o ge men inget få..
Tack o hej vi hörs!

Första skoldagen var great. Längtar tills jag e färdig usk. Kanske byter kommun då. Var vet jag inte än men på Öland hör jag inte hemma aldrig trivts på ön!

HOST!

Det är nog inte speciellt bra för mig att bli onykter. Sist det skedde så fick jag typ nåt i stil med maginfluensa (på nyårsdagen när jag skulle ha jobbat, var inte populärt) och nu efter inflyttsfesten ha jag legat 2 dagar i feber, igår var min första feberfria dag sen festen. Och då jobbade jag. Kanske lite raskt på. Men vad ska jag göra? Är man timanställd behövs varje krona. Men givetvis sätter mina söta arbetskamrater mig på att prata med en mer eller mindre döv person på jobbet. KUL när man inte har  nån röst och snacka med nån där man måste skrika!:S

Nu ska jag kurera mig lite tror jag. Verka bli tomt på jobb idag. Inte okej. Men men hoppas jag få jobba söndag!:) Skulle vara wonderful! Mer ob då.
Näst nästa vecka så ska jag vara på Soldalen 6 dagar av 7 få bara en ledig som det ser ut just nu!


Skolstart kl 10:00 imorgon på Ölandsgymnasiet. Jag ska ju läsa till Undersköterska och det gör man via komvux. Kommer vara en del kurser jag inte ens behöver gå för att jag ha ju gymnasiekompitens och lite därtill. Känns rätt bra, men om cirka 1,5 år är jag utbildad USKA. Bästa är att de bara kräver två veckor praktik. :P

Få jag som jag vill ha jag körkortet till Jul 2011 med. Det känns bra att det rer  sig.

Inflyttspartaj!

Jag hade ju som bekant inflyttsfest den 8/1 i min lilla etta här i köpingsvik! Och ni som inte kom missade faktiskt något och jag ha bildbevis!;) Eller ja bilderna är alla tagna ut av min bästa kusin Amanda.

Medverkande allt i allo var:
Magnus med sin tjej Nellie
Sara
Robin
Daniella och hennes Robin
Amanda
Simon
Kristofer (min bror)
Andreas <3
Jag :p

Lekte en lek som en forna kollega och vän lärde mig. Som Twister fast med kroppen istället. Sjukt kul och här kommer lite smakprov. Amanda och Simon vann, tätt följt av Katarina+Robin och Kristofer+Andreas som kom delad två. Sist kom MSN (magnus sara och nellie)

Jag hade jobbat 8,5 timmar innan festen så slocknade redan halv två nånstans med Andreas bredvid mig. (älskade älsk) och hörde hur festen inte dog ut med Amanda, Kristofer och simon förrän 06:45.! GALET


Helan o halvan. (uppgift näsa mot axel)

uppgifterna är på hög.. Näsa mot axel, näsa mot knä och hand på skrev;)

Jaha då ska foten upp på huvudet good luck guys. Älskar min brors svaga hand på skrevet. Märks att det inte alls var speciellt uppskattat att de fick det i 3 omgångar av 4 haha.

Min och Robins tur.. Knä mot rumpa och näsa mot axel. Check! Kolla in att Robin ser uberglad ut med! Fattar inte varför haha!

Min hand på bröstet är så klockren o så försiktig. Fattar noll:P

Fot på huvud och hand i håret var uppgiften. På bilden: aktörerna Amanda, Simon, ivägen: Andreas och Robin:P

Min mot kind, hand i håret. Också en anings längdskillnad. Och min gosse ser lagom dragen ut. Hoppas bara det var blixten som störde honom och inte alkoholen.

The gang! Fr höger: Älskling, Simon, Kristofer. Mitten: besatt Amanda.

Jag ska nog inte snacka om att se dragen ut va? Usch och fy men den bjuder jag på!:D

Nellie, Magnus och Robin och en bit av älsks mage. Tror han i snitt är med på varenda bild jävla linslus!






Hold it against me?


Min favodivas nya låt o jag diggar den sjukt jävla bra iaf!!:D
Lånad Av Perez Hilton. http://perezhilton.com/2011-01-10-britney-spears-new-single-hold-it-against-me-premieres-debuts-now-listen

Snart fest

Inflyttfest väntar!!:D

Och världens Manda lär dyka upp. Åh vad jag ha saknat dig!!:)


Ny friss i min arbetsklädsel!

2010 frågor!

GOTT NYTT ALLESAMMANS! JAG FIRADE MIN DAG MED ANDREAS. ÄLSKAR HONOM. ALLTID.



Frågor och svar om 2010:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag började jobba med ett yrke jag innan ratat och trott jag aldrig skulle passa till.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Att börja leva för dagen och sluta oroa mig för varenda liten sak.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej... Ingen jag kan komma på...:P Daniella isf, men det var ju innan jag kände henne.

4. Dog någon som stod dig nära? Inte direkt. Chippen o Samba dog:(

5. Vilka länder besökte du? Irland och Danmark

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? ekonomi och tid för vänner och främst familjen inklusive Ante.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 29 augusti helt klart. Blev ihop med Andreas då. Sen kommer jag alltid minnas 5 augusti med när jag kom in i hemtjänsten.

8. Vad var din största framgång 2010? Att jag börjat se vem jag är och vad jag vill och hittat stabilitet i mitt liv.

9. Största misstaget? Att flytta till Norrtälje och bråka med pappa om det.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag ha mina magsmärtor sen jag var 14, men annars nej inte så jag kan minnas det.

11. Bästa köpet? Min soffa och min lilla vackra laptop<3

12. Vad spenderade du mest pengar på? resa till från ställen och förnödenheter och håret:p

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Andreas gör mig riktigt glad. Jocke också. Och att jag började umgås med Daniella ha gjort mig riktigt glad.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Only girl (in the world) med Rihanna och nattevran med sebastian seebach.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Likgiltigt med 2009. Men sista 4 månaderna detta året ha varit magiska. Så liiiiite mer glädje detta året.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Älskat och tänkt på mig själv.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Bråkat och gråtit.

18. Hur tillbringade du julen? I Rälla med min familj. Fick en micro jippie!

19. Blev du kär i år? Ja det blev jag, och han ha stannat kvar. Älsklingsälsklingen.

20. Favoritprogram på TV? Eh? Top model? Jag vet inte se sällan på tv.

21. Bästa boken du läste i år? Mamma säger jag är sjuk. Grymt grymt jobbig men bra.

22. Största musikaliska upptäckten? Upptäckt och upptäckt men ha börjat lyssna mer och mer på mustasch och Iron Maiden.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

25. Något du önskade dig men inte fick? Ja, vänner.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Grät.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer egentid och mer kärlek.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Rosa och blond nästan hela året.

29. Vad fick dig att må bra? Andreas och min grymt fina familj och mina fåtal vänner. Och faktiskt mitt jobb.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Shia la Beuof eller hur han stavas

31. Vem saknade du? Min familj, farmor och farfar, en del vänner och pojkvännen.


GOTT NYTT IGEN. HA DET SUVERÄNT

RSS 2.0