We could be the same?

Nu e jag alltså med nåra dagar 23 år gammal. Hör ni hur gammalt det låter. Skulle gått på diggiloo ikväll men regnet i vårt avlånga land förstör det. Som vanligt. Men ska inte klaga denna sommaren ha varit helt suverän. Synd jag suttit instängd på ett kontor... (utan lön)

Nu vet jag inte vad som sker ikväll..? Hmmm jag vet att jag ska snacka med Filip. Men när var hur? I do not have a clue...

Imorgon ska jag på intervju för att jobba i Borgholms hemtjänst:D så nu ska det kollas buss.. Puss

Sommar 2010

och den är inte sådär somrigt härlig på alla vis. Men dem som sårar mej ska allt hamna i ett helvete själva. Det bästa med det hela? Jag har ryggen fri. You just most love it.

Nä ångra att somliga fick splittra mej o en f.d vän.

Kul kommentar från vilsen på Irland. :D Hehe spread the words!

Nu ska jag ut i solen innan jag ska buss till ohamn..

Ur askan

I  elden. Haha ja vem vet;)

Can u meet me half way right at the borderline?

Igår messade jag exet om att han ska skicka min kamera. Inte ett pip tillbaka. Sen kalla folk mig omogen? Den karln fyller 35 på söndag (18 juli) och har fyra barn med två different kvinnor. Jag menar hallå eller? Kanske dags  att växa i sina skor. Jag mår inte alltid vara sådär mogen som många säger jag är när de inte krypt in under skalet på mig. Men fasaden faller rätt lätt. Men jag är iaf kvinna och mogen nog att skriva o önska en trevlig dag...:P

Bruka inte spy när jag e bakis men i natt. Nä usch. Somnade på dass. Patetisk? Ja jo kanske, men kände mej inte ens full igår, 3-4 drinkar+2 cider hemma och 3 på krogen (spenderade inte ens en 50 öring) Man ska ha pappa med sig haha, han betalade två sen gårkvällens stöt också en...:P men var nog bra att det stannade där. Klackarna var plötsligt jättehöga när jag skulle från krögers. Men skojsigt hade jag det vad jag minns. Uppvaktad blev jag. Uppmärksamhetskåt? Nääääää

Goooooooooooooooooooooooooooooooood natt:p sluter ögonen då kanske rummet sluta snurra:P


Blev sådär musiksugern så det fanns faktiskt ork i mig att starta datan. Det ni!!

Oro

oro som inte är kul dras jag med... För den  där blödar sjukan vi tjejer ska ha, den ha inte dykt upp ännu:S Fan med för finns bara en skyldig isf sista personen jag vill nu osså.

Öland snart då e man såhär glad:D


Kanske få träffa min favoritsnubbe i alla kategorier nånsin. Lilla Andresen...:) snart 12 år som vänner (eller nåt i den stilen;))

RAST

Mötebokning!!


högskolan

När får man veta om man kommit nånstans på linjerna man sökt. ? Och varför glömmer jag alltid bort mitt lösenord på studera.nu. Det är aldrig samma som på alla andra ställen...:P Därför drar man ju sig från att gå in och kolla. Inte för jag tror jag kommer in på socionom. Men man ska inte kasta yxan i sjön förrän man verkligen vet kanske?

Till helgen blir det att festa fick jag veta...:) Magnus undrade om jag ville. E han dum? Klart jag vill. Funderar skarpt på att bli mamma faktiskt. Vet inte varför det väckts så stark (kanske för jag var styvmorsa ett tag?)
Men samtidigt önskade jag att man kunde välja kön för jag vill ha en Josefine. (potentiell pappa finns ju.. Skadat nog men bara  som vänner hahaha)

Nu sitter jag på en buss till Västervik, första dan på mitt nya jobb  där. Nedbruten som aldrig förr, ändå lyckas jag övertyga en arbetsgivare om att jag är exakt HON den som hon väntat på. Kommer bli coach lite grann också  och hjälpa de nystartade killarna att komma igång med  sina sälj. Nej inga krav alls. Inte alls. Men jag tro jag klarar det, ha ändå jobbat med sälj sen jag var 19.. Fyra fucking år!!:)

19 äckliga dagar kvar:(


Typ enda bilden jag ha på mig själv från när jag var 19-20...:P Var nåra månader innan jag stack till Irland första gången...:)

Tell me

Grym låt med Xtina. <3

På  väg hem från en heldag i Sveriges vackraste stad. Kalmar. Jag är så kär i Kalmar. Vet inte varför egentligen men ni som inte varit där förstår inte. Vattnet, doften (förutom onsdagar då de bränner kadaver på lantmännen) sen så nära till exotiska Öland (som det sägs att jag kommer ifrån)
Träffat de finaste människorna i mitt llv idag, Apell, Stina, Jenny och amanda. den sista uppskattas. Varför ska det ta månader emellan våra möten hjärtat?

Är ensam hela helgen...:P Det känns sådär så åker till Öland imorgon, sen på lördag grillfest hos Stina, sen gå nog söndagen nog mest åt till att diska o tvätta hemma. Så måste på nåt sätt ta mig från Hagby till Oskarshamn tidigt. Kanske få avboka en del. Få se vad som sker. Ha tvättid på söndag.  Och tvätta behöver jag.

*In everyway that I can I will try to make you love me again.* Jenny ha rätt vill man tillbaka till nåt som varit så turbulent redan så tidigt vill man ha det igen. Jag vet inte ärligt, tro svaret är nej.Men kan inte ta bort att jag gillar killen.. Mycket. grymt mycket. Men samtidigt så ser jag möjligheter.. För en av mina hemligaste kärlekar blev just singel. Sakta sakta sakta. Båda söndriga.. Kanske bra att trösta varandra?;) (och du ditt tröga mongo borde veta vem du är) eller få jag se vad som kan växa fram med Magnus men förvänta mig inte för mycket då jag inte tror på fallen frukt..


Ciao ciao

RSS 2.0