hmm slutat

Hmm, jag ha slutat men sitter kvar på jobbet! Ja klt tycker att bussar till köpingsvik är överskattat uppenbarligen, så nästa gå 15:20. Kul kul kul jul! Jag vill faktiskt hem vila ut i min säng med en tidning lite turkisk.peppar enrgidryck. Ska plugga all night long!:( ska ju vara färdigt på torsdag! Imorgon ska jag leka låtsas mamma åt Daniellas o Robins vackra dotter Thindra! Ska bli grymt mysigt 06:30-14:00 tiden ska jag mysa med henne! Jag e dessutom ännu kluven i känslorna men min A ha iaf idag visat att han bryr sig. Och fick igår att han hoppades att jag skulle få må bättre idag då igår var en grymt jobbig dag. Pga sekretess få jag inte berätta vad som skedde!:( men var påfestrande och jobbigt kan jag lova! Grät mycket igår, kan inte vara lätt att vara min pojkvän nu. Stackars lilla hjärtat mitt!<3

Ö&B

Idag tänkte jag tjata mig till att få åka till Ö&B med älsklingen. Tänkte tjata på det sättet att jag snart ska plocka i ordning här i lägenheten (ser lite ut som om det vatt världens fest med all alkohol överallt haha) sen ska jag ställa mig och göra frukost på sängen. Vet faktiskt inte om jag nånsin gjort det för nån kille någon gång, kanske Toffe då men det var sjukt länge sen isf.:P Detta för att älskling inte ska kunna dra sig ur i alla fall och köra mig ner. (annars kommer jag ju aldrig dit ligger så avigt på ön om man inte ha bil)

Tänkte faktiskt kolla om gardiner och stänger, visst IKEA är inte så dyra med sådant dem heller, men det kostar lite mer i bensin att ligga och fara dit, och främst i tid. Tid är nåt som är en liten bristvara idag. jag börja jobba i Borgholm 16:30-22:00, så jag måste ju vara tillbaka runt halvfyra fyra (vill hinna äta en bit också) så jag ska snart ta tag i projektet att väcka min lilla björn!:)

Till er där ute som faktiskt klickar er in på min blogg ibland, jag hoppas ni får en fantasiskt fin lördag, vädret här på ön är strålande perfekt för en liten utflykt tycker jag;)


Skola!

Idag gäller vård och omsorg, sen ska jag till diabetessköterskan och lära oss sticka (ja för jag ha ju inte det i min deligering eller så? Lär mig sätta kateter och spola dem istället tack)
Huvudvärk sen jag steg upp ur sängen. Varit vaken sen 06:00, men när jag väl steg upp runt 07:00 så gav huvudet ifrån sig en blixt och ja nu har ont på massa ställen. HATA.

Jag saknar faktiskt Elinor just nu, hade varit mycket mindre tomt häromkring om hon fanns närmre. Jag saknar att ha Amanda i Nybro. Jag avskyr verkligen att alla vännerna bor runt omkring huller ombuller i Sverige, Värnamo, Linköping, Malmö, Stockholm, Karlskrona osv... Skulle aldrig kunna träffa er alla samtidigt för ni är för brett isär ifrån varandra! Saknad är ni allihop.
Men ni som bor i Kalmar (inte Blommis eller Toffe då) men ni andra, det är lite svagt att ni inte ens varit och hälsat på ännu, och att allt ska hänga på mig, allra helst om man ha bil som de flesta ha, då ta det "bara" 40 min cirkus knappt till mig, så vad är ursäkten, bor man i Eskilstuna eller Malmö kan jag ta ursäkten bättre, allra helst om de inte ha körkort!

Blir hämtad av min kära klasskamrat Julia nu på morgonen. Skönt med sällskap och slippa ta äckelbussen! Nu ha vi haft rätt bra väder här 3 dagar i rad. Igår nådde termometern upp på 16 grader. Men samtidigt blåste det nåt så galet  så man kände inte av att det var så varmt. Men vetskapen gör mig glad:)


Snart helgdags igen, blir JOBB (JA ÄNTLIGEN) och träffa min fiddelutt!:) Han är också saknad men det är han alltid så orkar inte upprepa det varje dag;)

Bildstudie

Som utlovat till de få läsare jag har om jag ens ha nåra så blir det lite bilder...:) Finns nåra extra att njuta av på bilddagboken (olandskattis)
Istället för att dra allt här berätta jag det ni behöver veta under bilderna istället, tycker det är lättare, grund info är att solen skint hela dagen, med max värme på hela 7 plusgrader, så till och med de maffigare o större snövallarna börja ge lite vika nu. Men ändå förvånansvärt torrt i gräset, var värre igår med älsk! typiskt!;)

            


gula huset här i mitten är mitt sommarjobbsställe, Soldalen<3 typ 230 meter från min dörr;)


Köping(svik) kyrka.

       


Är den inte bara för underbar?<3


Stranden nere vid gröndal (suparstället på midsommar för ungdomar)


Jag fullt naturell... Och jag vet min hand syns i skuggan. Men skitsamma när man äntligen får ha solen i ansiktet. fatta hur mycket man längtat efter detta. Främst jag som absolut inte ens nästan fick se sommaren i somras och inte nånsin varit utomlands för att sola... Så lite vardaglig sol för mig är LYX.

tjing så länge!:)

Kära blogg

Det enda jag gör i mitt liv just nu är pluggar, gråter över för lite jobb, myser med andreas. Sover gör jag knappt, äter knappt heller. Jag promenerar i snitt cika 3 mil i veckan just nu för att pengarna inte räcker till buss. Ibland promenerar jag för jag tror jag missat bussen som sen kör förbi mig i ryggen. Alltid lika spännande att förlita sig på KLT. Alltid. Relativt missnöjd med livet, får inte jobba så mycket som jag önskar! Jag ligger efter bara för jag var sjuk i början av denna förbaskade månad. Tänker inte ta en enda dag av i April förutom den då jag har prov den 13 i vård och omsorg då det är ett stort o viktigt ämne att gå på!

Känns som jag inte heller förstår mig på människor som försöker vara i min närhet. Ena sekunden vill de ha en stor del, när jag äntligen vågar släppa in nån, då få jag bara höra hur tokig och konstig jag är. Vem ha bestämt vad normalt är då? Och vem har INTE tokiga tankar om sig själv, eller andra, ibland?
Så om ni känner att ni inte kommer under skinnet så ha ni dessa arslen att tacka för detta. För till sist blir det att man inte släpper in nån, för det är inte roligt att hela tiden få förklarat för sig att man är annorlunda, jag vill visserligen vara unik, men på ett bra sätt. Att folk tror att jag tar avstånd också för att "ta livet av mig själv" stör mig. Jag ha varit sådan. Till och med vårdats för det ett kortare tag i mitt liv. Men det är snart 6 år sen! Visst ha man väl nåt dem tankarna är de svåra och komma ifrån, det lovar jag. Få kämpa vid varje gupp, men samtidigt, jag ha klarat varje motgång varje gång. Avstånd ta jag oftast för jag inte orkar förklara mitt tillstånd till var och varannan idiot som känner att de måste intervenera sig i mitt liv.

Idag förresten kära blogg så ha solen skickat ut sina varma strålar rakt mot mig i denna trista tid. Underbart. Värmde riktigt bra så att både jag och Andreas gick med öppen jacka ner till stranden. (skulle bara bevisa för honom hur nära vattnet jag bor, men HEJ jag bor på en ö)=)

Det var allt från mig denna gång, dålig uppdatering jag vet!


Never judge the book by its cover!

Popular

Jag röstade Danny två gånger och Eric en gång så ni kan ju tro jag är nöjd. För min del hade jag hellre bytt plats på Danny och Eric! Men för första gången sen 2004 (Lena PH) så står jag bakom låten vi skickar och kan säga att jag är stolt över att svennarna röstade bra för en gångs skull.

Nu slå du sönder allt glas i dusseldorf och charmar dem med dina bruna ögon (första bruna ögonen jag tycker är vackra)


I maj så ta vi hem detta!:)

In the club

Jag ha en ny favvis för mello detta år som gärna få vinna. Oväntat är det Danny då jag inte gillar honom eller EMD egentligen. Danny känns så mallig... Men ha man en bra låt så ska man vidare till Tyskland så e det bara för detta år ska vi ta oss ur semi!





Nu ska jag snart upp städa fixa hela lägenheten. Får ny säng idag o då ska det här vara så rent det går utan att kunna ha möjligheten o torka golvet. Måste köpa mopp o mopphink nästa månad.
Oroväckande dock att jag inte fick jobba...:( få jobba helgen förhoppningsvis, och på så sätt lär jag missa mello, men jag jobbar inte senare än 21:30, de borde INTE vara klara med omröstningar och sånt då!

I am back!

Hinner inte skriva mycket nu. Eller jo jag hinner men vill inte!:) Jag ha lite dumma tankar som måste ur huvudet, så varför inte ta det här?
Tanke 1:
Kommer jag hinna? Som ni läste i inlägget innan dog min dator och ja allt mitt underbara vackra skolarbete gick upp i rök. Har återupplivat det och mer där till. Men inlämningen är om 10 dagar från idag (och nej jag tänker inte tillägga mer i arbetet idag) Så kommer jag hinna? *biter på naglarna*

Tanke 2:
Jobbet! Det är 7 mars och jag ha inte jobbat en dag. Visserligen valde jag bort 5 dagar o prioriterade att få vara ledig och andas ut lite. men de andra två? jag var visserligen bokad igår, men kunde inte gå hände massa skit! Men just nu är stor oro att jag inte blir bokad tillräckligt...:( Det betyder skär katastrof!

Tanke 3:
Andreas. Jag ha haft mina tvekande stunder, jag ha betett mig som världens sämsta flickvän emot dig. Men jag vet att det är han jag vill dela resten av livet med. Är bara så himla rädd för att bli lämnad igen! Och himla rädd för mina egna lustar då de sällan för mig dit jag vill. Och just nu känner jag mig oerhört gravid (kan vara stress med) så jag ha rätt mycket tankar som rör honom.

Så vad ha ni gjort i helgen!? Jag umgicks med finast!<3.

ÄLSKAR honom, varför ska jag alltid sätta käppar i mina egna hjul? ALLTID. Jag hade en bra vecka förresten, fick träffa underbara Mita som jag inte träffat på över ett år! Görgullig e hon var mycket trevligt!
Sen umgicks jag med Daniel Apell. Var också typ senast i mitten av augusti när jag såg honom. Och på kvällen blev det att fara runt halva kalmar med en sådan där halvdant seriös Christopher Frosth!:P

RSS 2.0