3 månader <3

Naw, imorgon den 29/11 ha jag och Andreas nått tre månader. Det börja ta sig. Han är ju den mest seriösa jag haft sen mr frosth. Nån som jag faktiskt känner kan vara värd att hålla kvar vid. Dessutom att han är snygg dödar ju knappast. Åh vad fin han är! Så stolt, trevlig, söt, lite nörd men totalt underbar. Och en fantastisk älskare. Ja, jag tror jag ha hittat rätt famn. Bara han inte få för sig att han ska ut o leva. Och hoppas jag inte är det som behöver bytas ut om han kommer på det (Men det tror jag faktiskt inte)

Laddat ner massa godisbitar till min coola mp3 (haha den ha typ bara en sladd som går i nacken. Pefekt för mig som gymmar så ofta. Ska dit imorgon btw)

The Hearts med Alone är så grymt vacker. Trilla inte dit på Celine Dions version. Gillar egentligen henne men den låten gör hon inte rättvisa fast hon har världens mäktigaste kvinnliga strupe. Manliga satt på bortgångna Freddy Mercury. Och han var ju ledsångaren i världens i särklass mest underskattade band, QUEEN<3

Nehe snart ska jag dra o jobba mina sista 5,5 timmar... Sen jobbar jag 6,5 timmar imorgon!:)
Hoppas på mer jobb framöver. Ha inte blivit bokad på mer.. Få se hur det ta sig.

Musik<3

Är inte melodier och mansröster som sjunger det bästa som finns? Finns en del duktiga sångerskor också, men jag menar det som oftast sker med sångerskor är att de måste styla mycket mer än killarna så vailars allt bort(vet ej hur det stavas hoppas ni förstår). Och en del låtar, allra helst de skrivna för karlar så som I wanna know what love is, passar inte med en gnällig dam ala mariah carey i mikrofonen, den versionen får mig att vilja spy på hela musikindustrin, att den ens gick igenom!

Ikväll gäller rock som tema. Vad sägs om Nomy, Korn, Dead by april, Queen osv.

Tack sötisar för kommentarerna. Men anonym. Skriv gärna vem du är;)

Min mail är: [email protected]


Irland 2009/2010

Bumpy ride

Det är faktiskt en bra låt. Fastnar för den ju mer jag hör den. Just varit på jobbet för idag, 4 timmar. Men  bättre än ingenting. Just ätit min lunch, ska låta den smälta 1,5 timmar till sen drar jag på mig träningsdressen o kör två timmar workout på gymmet. Ska ha börjat se reslutat. Magen e fastare. Den som är min största grej som jag ha komplex över, så grymt skönt att det börja krympa.

Åkte på jobb imorgon med 07:30-16:00 på hemtjänsten. Det går bra nu, typ 90 timmars jobb så långt denna månad, och vi har nått mitten. Men visserligen ha jag inte jobbat alla 90 hittills. Nästa helg blir en mördarhelg. Jobbar lördag, söndag, måndag, tisdag. Den ni;) Så många dagar blir man sällan bokad som vikarie.

Nähä om man skulle göra nåt vettigt? Nä orka:p


Vad jag är förvirrad på saker och ting. Och är lite irriterande att ens sexdrive ligger på minus. Ja jag tror nåt är fel för såhär lite "lustar" brukar inte jag känna.. Vad är fel? Kanske att jag varit lite dum i skallen o ha skuldkänslor?

Jakob, tack, inte för jag vet vem du är men dina kommentarer värmer:)


Snart fredag!

Imorgon ha jag lite träning, poolmöte sen ska jag få skjuts till fstaden o därifrån ta mig direkt till nybban o träffa min lilla korv till karl...:) Haha

Faktiskt åkte jag på och jobba 13-21:30. Den ni.På favvostället. Och ikväll va det extra kul pga av att jag jobbade med Daniella. Mycket trevlig tjeja!:)

Saknar Ante nu, och Amanda. Herregud sprallmajjan vi måste ses snart!
Elinor får jag troligen träffa måndag.. Aya!

Nähä? E det nåt på tv? eller ska jag glo på gamla ANTM på datorn?


Sommar igen ja tack!!

Great song/tankar

Ke$ha – Take It Off

Ha massa tankar idag. Det är bara att erkänna. Jag är grymt osäker på nästan allting nu. Det enda jag står fast vid är mitt val av yrke, undersköterska (kommer i min blogg kalla det för USKA)  Annars är jag osäker på allting. Jag menar hur ser jag ut? Sen undra jag varför min kille inte vill ha sex med mej? Hade jag varit han hade jag inte velat ha det med mej. Så att nån ens kan gilla en är fan magiskt. Jag ha slutat ens gilla mitt ansikte, hade lovat att jag alltid skulle va stolt över den delen av kroppen. Men nej, ha börjat få rynkor av alla tårar, huden se aldrig skinande ut. Ha ont i munnen av hål i tänderna som jag aldrig kommer ha råd att återgärda. Ögonen ha tappat sin glöd. Allt i mitt försök att vara en bättre jag.


Se ni där finns minst 20 kilo överflöd ben mage o armar...:(

Att jag ställer för höga krav på mig själv känner jag till. Ha gjort sen högstadiet och aldrig riktigt kunna lägga av. Var jakt då att vara likabra som Theresa o Annica (två genin på två olika vis) och sen när det inte gick tävlade jag med Elinor och Joakim. Den sista  tro jag att jag klådde men han hade som jag en tävlingsanda som dog i slutet. Men han är också den jag står närmst. Lika barn leka bäst?

Sen ha det fortsatt, tävlade mot Anna men främst Nettan i gymnasiet, sen var jag utfryst så pass mkt sen tvåan så jag funderade att inte gå på min student. Funderade på att stanna hemma. Ingen hade nog egentligen inte märkt om jag inte dykt upp. Förrän en vecka innan då Anna sökte kontakt. Tack gumman! Du fick mig att orka stiga upp den 7 juni 2006. Haha det är länge sen nu, men ändå en av de bästa dagarna i mitt liv! Och Anna var en stor del av det hela. Kanske aldrig tackat dig?

Sen dess ha jag fortsatt tävlat mot mig själv. Nån annan lika förvirrad som jag har inte funnits. Jag ha tävlat med vänner, om deras positioner i livet. Ha de vatt sambo ha jag velat ha detsamma. Ha de börjat tänka barn ha jag velat detsamma. Varför inte bara vara jag? Varför duger inte det jag gör med mitt liv?

Adam Lambert – If I Had You

Sen jag snubblade (bokstavligen) över chansen att jobba med tanter o gubbar (SOL:EN) så har jag börjat se en ände på mitt förvirrade jag. Aldrig hade jag väl trott att torka rumpa o ge medicin var mitt kall i livet? Jag trodde det var nåt större. Men vad är större än detta egentligen? Vad är vettigare än att ta hand om våra gamla o göra dem sällskap så de inte glöms bort? Ja det är rätt stort. Jag lär aldrig bli berömd, tjäna stora pengar eller ha råd med en audi A6 men jag kan också säga att jag förbättrar världen. (vilket inte politik eller mode/media gör)

Jag kommer få ta lån för att ha råd o ta mitt körkort som jag planerar att påbörja hösten 2011. Jag gör det för min skull. Ingen annans. Så varför ska jag då himla med att jag kommer ta lån. Lån på 20.000:- kommer jag ta o köra som sjutton för köra kan jag, måste bara bevisa det. Och efter det är jag också med 90% säkert garanterad en tjänst inom poolen.Eller kan flytta på mig.

För jag ser en framtid i Kalmar/Nybro/Emmaboda. Jobba inom vården gärna inom lagen om särskilt stöd (LSS:EN) alltså psyk eller handikapp. Men äldre skulle fungera också tills vidare vill bara inte fastna där. Ultimata målet är att bli SSK (sjuksköterska)


Man måste kunna driva med de stackarna i vår värld. Här är jag om jag varit en av dem:P

Nu ska jag försöka avrunda detta med att en sista sak som alltid kommer göra mej osäker så är det kärleken, vem kan med handen på hjärtat säga att man litar på den 100%? Lika mycket som den bygger upp människan förstör den också. Så många som liksom inte orkat mer bara för att den där skiten inte vill gå i lås. För det gör den sällan. Går i lås alltså. Fungerar som man vill. Man tror man vet och så kommer ytterligare en besvikelse. Så fort man börjat lägga sitt liv o sina känslor i en annan människas liv så sviker denna. Eller hur? Precis som det vill vi inte ha, när det är det vi jagar hela livet! Vi vill gärna kunna lägga oss själva till nån men vi kan inte ta emot. Vad är det det?

Min kärlek heter som bekant Andreas sen snart tre månader tillbaka. Det mest seriösa jag haft sen 2008. Är villig o säga att jag älskar killen. Han har allt det där. Men då kommer osäkerheten! Varför? Jag vill inte att den kommer när jag funnit honom som jag letat efter. Och han kom som ett brev på posten. Lagom till att jag fått reda på vilket jobb jag vill ha i mitt liv, ja då hade jag trist en lördag o tänkte att jag kunde träffa yngligen (han var 19 ju!)  På den vägen är det. skiter i om folk ha saker att säga om ålderskillnaden. Jag säger bara: FU. För han är den jag vill dela allt med.

Ändå vågar inte jag ge mig själv till honom. Hoppas tiden rer ut det problemet kanske?
Kanske ska jag börja leva efter vad som sker i mitt liv. Många av mina vänner är ändå singlar. Så jag menar jag kunde varit där med. När ska jag inse att den jag är kan duga? Att vad jag gör i livet, lite sent må så va (men ha lärde mig simma när jag var 14), att det kommer ta mig till det där Svensson livet med två barn o en härlig andreas (förhoppningsvis) vid min sida som make och äkta hälft. Vägen man går dit är bara väldigt individuell...

Dilba – I'm Sorry


Don't want you back

Med BSB är totalt asbra. Lika så sexy bitch med Akon o David Guetta. Det är liksom sådana låtar jag älskar att yla med i o bli glad till. BSB överhuvudtaget gör mej alltid lycklig. Vad som med dem nästan, inte alla deras ballader dock då jag blev kär i dem under sin ösiga tid då de inte kändes som en blek kopia av Westlife utan de körde sitt race och alla deras fans älskade det. Gillar nya musiken med, men är nog mest för att jag inte kan släppa dem, en gång fan alltid fan antar jag.?

Så det är alltså ingen jag är ovän med som jag inte vill ha tillbaka. Bara en grymt bra låt. Och bsb för mindre smarta står för Backstreet boys. Borde va världskänt. Men men...

Idag ska jag till nybro, träffa bästa söt. Inte sett honom på 10 dagar. Det är hemskt faktiskt. Gör ont, vill inte räkna egentligen men det gör hjärnan åt mig innan jag sagt till den att låta bli... Mohaha.

Tjing!

partyanimal

Känns som denna helgen hade jag kunnat vara så jävla rolig så på hugget. Vet inte varför, men ha lust o dansa, möta nya människor, sjunga högt o ha kul. Helst med riktigt goa vänner och älskling i ena handen. Men nopp.. jag jobbar nu närmsta tiden cirka 25 timmar denna helg. Och sista helgen i November är också sönderbokad. Kan bara träffa älsk på fredagen där. Men bättre än ingenting? 7 timmar i varandras sällskap...

Jag känner alltså mig som ett partyanimal inlåst i en liten bur. Tvingad att göra saker jag egentligen inte vill göra. Men är väl så livet är upplagt? Uppstöttat med saker man inte vill göra. Ska försöka få in en tass i LSS:en (för er som inte fattar termerna slå upp) ska ringa o vara på min chef lite till på måndag;) Vill ju jobba mer än detta, känns så osäkert. Och jag ska bredda mej en massa!

Vill börja skolan nu, kan knappt hejda mig. Vill glänsa igen. Jag är en hejare när jag vill o ha motivation till att läsa till mig ett MVG om det så krävs. And I have the motivation. För jag ska bli bäst i klassen tror inte det finns en enda dålig grej med att vara det...;)


RSS 2.0